lush sex bomb

Body | Lush Sex Bomb Bath Bomb

december 17, 2019

Ik heb de beauty reviews de afgelopen weken een klein beetje verwaarloosd maar vandaag ben ik terug met een hele fijne review. Ik laat je de Lush Sex Bomb Bath Bomb zien en heb vrij hoge verwachtingen; het is namelijk één van de bestsellers!


lush sex bomb

Lush Sex Bomb Bath Bomb €5,50

Stap in bad met deze bath bomb als je moe en niet in je hum bent. Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt voor een ontspannen geest.

Vandaag, voor deze review, was niet de eerste keer dat ik in bad ging met Sex Bomb. Een aantal jaar geleden probeerde ik ´m al eens maar maakte ik er geen review van. Ik herinnerde me dat het een lekkere bal was maar hoe en wat wist ik niet meer precies.

Verwachtingen

Zowel ylang ylang als jasmijn vind ik erg lekker. Deze combinatie is vaak bloemig maar niet te zoet en een tikje zwaar. Qua uiterlijk is Lush Sex Bomb absoluut een topper; hij oogt uitnodigend met het leuke roosje in het midden. Overigens is dit met €5,50 ook een van de goedkopere bath bombs van Lush. Iets wat me geen spectaculair effect doet verwachten, echter hoop ik wel op een spectaculaire geur.

lush sex bomb

In bad

Als ik Sex Bomb in bad mik, gaat ´ie meteen heel hard draaien, zo hard dat een scherpe foto niet lukte. Er komt roze af en wat paarse slierten, de bomb zinkt daarna al snel van de bodem. Jammer, bij de bedragen die je bij Lush betaalt, verwacht ik geen zinker maar een bal die gezellig blijft drijven en een mooi effect geeft.

De bomb ligt dus inmiddels op de bodem van het bad, het roosje komt wel naar boven en het water kleurt inmiddels intens roze.

Het roosje lijkt langzaam uit elkaar te gaan vallen en het roze water krijgt er wat paarse vlekken bij.

Het roosje lijkt gemaakt de zijn van jelly bloemblaadjes die steeds verder los raken.

lush sex bomb

Na verloop van tijd raken de blaadjes los en drijven ze op het roze badwater, leuk effect wel. De jelly lost niet snel op en de blaadjes blijven dus vrij lang aanwezig. Geinig effect, maar voor spektakel hadden het van mij wel wat meer ¨rozenblaadjes¨ mogen zijn.

Eindoordeel Lush Sex Bomb Bath Bomb

Ik begin met effect; dit was er tijdens het oplossen eigenlijk niet echt. Jammer en ik ben geen fan van bruisballen die zinken, ik wil kleurtjes zien! De drijvende rozenblaadjes maakten het wel een beetje goed en passen bij het romantische thema. De geur vind ik top; hij is flink aanwezig, warm, bloemig en sensueel. Het is een beetje de typische geur die je in elke Lush winkel ruikt en absoluut ylang ylang. De geur blijf je gedurende je bad goed ruiken en hij blijft lekker hangen als je eenmaal weer afgedroogd bent. Ik zou Sex Bomb zelf niet opnieuw kopen omdat ik andere ballen nou eenmaal spectaculairder vind, echter vind ik het wel een leuke keuze voor €5,50 als je niet meteen tegen de €10 wilt uitgeven voor één bomb.

Heb jij Lush Sex Bomb wel eens geprobeerd?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • bychristiana

  Ohh, ik ben benieuwd naar de geur! Ik had een heel tijd geleden eens een kaars met ylang ylang en die vond ik ook verrukkelijk ruiken.

  december 18, 2019 at 8:25 am Reply
 • Mariska

  Ja de geur is erg lekker, heb deze ook eens gehad 🙂

  december 18, 2019 at 11:20 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.