Secret Arts

Body | Lush Secret Arts Jelly Bomb

december 31, 2018

Ja ja, voor de tweede dag op rij een Lush review. Ik vind deze sowieso altijd leuk om te maken en omdat de sale momenteel gaande is bij Lush, wordt hier veel naar gezocht op Google. Ik probeerde één van de meest bijzondere en gekke badproducten ooit uit en laat ´m hier aan je zien: de Secret Arts Jelly Bomb van Lush.

Dark Arts
Secret Arts Jelly Bomb

Deze Jelly Bomb is dus gewoon een badbomb, alleen dan met een flinke dosis slijmerige substantie binnenin. Ik maakte al eerder kennis met dit best wel leuke fenomeen toen ik de Turtle Jelly Bomb probeerde en wist dus een beetje wat me te wachten stond. Secret Arts stond al een tijdje op mijn lijstje omdat ik filmpjes had gezien van een soort pruttelende heksenketel á la Harry Potter. Je badwater verandert met deze bomb langzaam in een donkere toverdrank met een vleugje roze. De geur van kaneelolie verwarmt je lichaam en stimuleert de bloedsomloop. Langzaam komt dat de jelly naar buiten waardoor je huid lekker zacht verzorgd wordt. In de geur vinden we verder nog frisse sinaasappelolie voor een positief effect op je humeur en hydraterende amandelolie.


Het effect

Waar het bij Lord Of Misrule al moeilijk was (door het hotellicht) om een scherpe foto te maken, was dat bij deze zwarte variant echt niet te doen. Ik ben geloof ik niet de enige want zelfs Lush heeft een niet helemaal scherpe foto op de site staan. Gaaf effect, maar wel moeilijk vast te leggen. Allereerst komen er grijze en zwarte slierten vrij met een vleugje roze, niet heel spectaculair. Als je bomb wat verder oplost komt het verwachte toverdrank effect. Echt héél gaaf, een pruttelende zwarte smurrie. Ik maakte er een kort filmpje van die voor de geïnteresseerden hier te zien is. Er zijn op Youtube zat filmpjes van goede kwaliteit te zien waar je een prima indruk krijgt van de bomb, je laten verrassen is echter ook leuk.

Als de bomb opgelost is ontstaat er een intens zwart bad met een parelmoer effect zoals die flessen wijn die een paar jaar geleden populair waren. Ontzettend mooi en echt even anders dan anders.

Qua geur inderdaad kaneel met en toefje sinaasappel. Erg lekker, al had ´ie van mij nog wel wat heftiger gemogen.


Eindoordeel

Leuke Jelly Bomb die van begin tot eind interessant is. Het pruttelende toverdrank effect is echt uniek, het glinsterende zwarte water waar je uiteindelijk in zit, vind ik prachtig en rustgevend. De geur is lekker en verwarmend. Nadeel vind ik dat de bomb je bad best wel vies maakt. Het zwarte residu is goed schoon te maken tenzij je dat meteen doet. Echter heb ik weinig zin om na een ontspannen badsessie te gaan staan poetsen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor je lichaam: er blijft best wel wat zwart achter dus kruip lekker in je pyjama en was je de volgende ochtend goed. Niet gebruiken als je daarna brandschoon naar een feestje wilt. Echt wel een aanrader dus, maar hou in gedachten dat je wat zwart op je lijft over houdt en dat het bad even goed uitgespoeld moet worden (of beter: laat dit je badpartner doen).

Al met al lekker en vooral heel origineel. Je vind de Secret Arts Jelly Bomb voor €6,95 in het vaste assortiment van Lush.

Kende jij Secret Arts al?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • MamaTassel

  Ik vind de producten van Lush heerlijk! Jammer dat het zo’n troepje van je bad maakt, ik zou ook geen zin hebben om gelijk te moeten poetsen!

  januari 2, 2019 at 10:36 am Reply
 • Evelien

  Haha, ik kende parelmoer wijn helemaal niet! Ziet er wel tof uit 😛 De geur is erg lekker maar wel subtiel ja, jammer! En die aanslag erna in je bad… voor mij een reden om hem niet meer te kopen. Ben sowieso niet dol op jelly bombs.. vind dat slijm maar raar!

  januari 3, 2019 at 9:31 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.