Lush Ro´s Argan Body Conditioner

Body | Lush Ro´s Argan Body Conditioner (voor onder de douche)

maart 3, 2018
Nou klaagde ik een maand geleden al dat ik dood ging van de kou, daar op terug kijkend waren dat eerder tropische temperaturen in vergelijking met deze week. Kou is sowieso niet mijn ding, van onder tot boven heb ik jeuk en is alles zo droog als een Sahara. Smeren doe ik dus veel en sinds een tijdje met de Lush Ro´s Argan Body Conditioner. Ik kwam er tijdens het schrijven van deze review achter dat ik het product al een aantal dagen verkeerd aan het gebruiken was. Ik ging uiteraard verder met testen, alleen dan wel volgens de juiste instructies.

Lush Ro´s Argan Body Conditioner

In deze bodyconditioner  vind je onder andere arganolie (mijn favoriete ingrediënt ever), vitamine E, amandelolie en verschillende soorten boters. Al deze ingrediënten bij elkaar zouden er voor moeten zorgen dat je huid soepel aan voelt er er mooi en stralend uit ziet. Anders dan de naam doet vermoeden ruikt het product niet naar arganolie, gelukkig, want dat vind ik niet zo hele lekkere geur, ondanks dat ik de werking geweldig vind. Geen argan geur dus maar een bloemige, zoete rozengeur.
Alles bij elkaar verbetert deze topper de conditie van je huid door te herstellen, te beschermen, te verzorgen en te verzachten, klinkt perfect.

In gebruik

Ik was dus gewoon aan het smeren zoals een ¨gewone¨ bodybutter. Mijn huid werd daar mega zacht van. Wel merkte ik dat er heel lang een plakkerig laagje achter bleef op mijn huid. Dat bleek niet gek te zijn want dit product bleek een body conditioner voor onder de douche te zijn.
Ik ben fan van bodylotion onder de douche omdat het een product is met veel gebruiksgemak waarmee je op een hele makkelijke manier van je droge huid af komt. Je smeert het product op een schone huid aan het einde van je douchebeurt. Je laat het een minuutje intrekken en spoelt het dan kort af. Even rustig afdrogen en je bent klaar, en shiny en zacht.

Eindoordeel

Qua geur ben ik fan, heerlijk die rozen. Ook heeft dat notige toefje van de arganolie er doorheen ook wat lekkers. Gewoon een fijne geur al met al. Op de werking heb ik geen kritiek, ik vind dit de beste ¨bodylotion voor onder de douche¨ die ik ken. Mijn huid wordt hier extreem zacht van en blijft ook zacht. Zelfs nu met de ijzige kou heb ik geen trekkerige huid meer gedurende de dag. Ik vind ´m wel wat duur, 225 gram kost namelijk €29,95. Dat vind ik vooral duur omdat dit soort producten bij mij snel opgaan. Het potje op de foto is 45 gram, niet dat jullie denken dat deze kleine hoeveelheid bijna €30 kost.
Qua kwaliteit dus een enorme aanrader, qua prijs niet voor iedereen weg gelegd denk ik. Ik zou het er zelf, in de winter, wel voor over hebben. In de zomer zou ik voor een lichter en wat goedkoper product gaan.

Heb jij Ro´s Argan al wel eens geprobeerd?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Lush SALE 2017: dit zijn al mijn aankopen dit jaar!

    […] maken. Ik vind de prijs vrij hoog en ben benieuwd of ik het dat bedrag waard acht. Update: lees hier de […]

    februari 25, 2022 at 4:10 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.