Body | Lush Northern Lights Bath Bomb

november 12, 2014
 Van Lush word ik altijd al heel erg blij, toen ik ook nog eens langs mocht komen om de nieuwe kerstcollectie te bekijken was het helemaal feest. Ik naam een aantal dingen mee en review vandaag de eerste voor jullie; de Northern Lights Bath Bomb.

Op het moment van schrijven kom ik echt net uit bad en ruiken we (Steven testte mee) helemaal naar lavendel.

Een spektakel in bad
Lush over Northern Lights:
Knijp er even tussenuit met deze bath bomb die een spectaculair effect heeft in je bad. Je ontdekt prachtige kleuren en heerlijke geuren, terwijl de kalmerende geuren van jasmijn en lavendel langzaam vrijkomen.
Northern Lights heeft dezelfde geur als onze Christmas Eve bubble bar.

Tijdens mijn shoppingtour werd deze bar gedemonstreerd. Bij het zien van de collectie was dit een van de producten waar ik niet zo enthousiast over was, waarschijnlijk door het uiterlijk. Schijn bedriegt want eenmaal in het water was het een topper!
Northern Lights kost €4,95, het effect is het mooiste als je ‘m in één keer gebruikt.
Ervaring
Eenmaal in bad met de kraan uit legden we de bar voorzichtig in het water Hij begon meteen te bruisen komen zilveren sterretjes uit, deze lossen langzaam op in het water.
De bar bruist rondom verschillende kleuren paars, uit de zijkanten komen groen en blauw, nu snap ik helemaal waarom deze bar geïnspireerd is op het Noorderlicht. Door de druk van de kleuren die vrijkomen draait de staaf rustig rond en kleurt het badwater helder paars.
De geuren van jasmijn en lavendel zijn wat mij betreft een supercombi voor het slapen gaan. Heerlijk ontspannend!
Het badwater word niet vet of olie-achtig, er is niet veel schuim. Na het badderen hebben we een zacht huidje en ruiken we heerlijk.
Wederom een heel fijn product van Lush!
Welke producten van de kerstcollectie heb jij in huis?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.