Lush Mama Mia Shower Scrub

Body | Lush Mama Mia Shower Scrub

mei 11, 2019

Deze zaterdag een extra review in verband met de Moederdag collectie van Lush. Gisteren konden jullie al deze bijzondere bath bomb bekijken, vandaag laat ik je de Lush Mama Mia Shower Scrub zien.

Lush Mama Mia Shower Scrub

Mama Mia is onderdeel van de speciale collectie voor Moederdag. Ondanks dat het morgen al Moederdag is, wilde ik toch graag een review plaatsen (de producten kwamen deze week binnen). De scrub is momenteel online niet meer te vinden maar zal in de winkels, indien voorradig, nog wel even te koop zijn. Mama Mia zit vol roze ingrediënten waar onder Himalyazout, rozenklei en grapefruit. De aanwezige vanille zorgt voor een zacht huidje en het zout heeft uiteraard een scrubbende en reinigende werking. De formule bevat SLES, ik heb hier zelf geen problemen mee maar weet dat sommige lezers dit ingrediënt vermijden.

De scrub

Toen ik het potje open draaide, was ik positief verrast door de kleur. Ik had roze verwacht, maar niet zo roze. Ik ruik direct vanille maar ook iets bloemigs en een vleugje rozen. Lekkere geur wel en, anders dan de kleur doet vermoeden, niet te zoet.

In gebruik

Ik zag het al in het potje en onder de douche wordt het bevestigd: de scrub is erg dik en romig, een soort smoothie. Hij schuimt vrij veel voor een scrub en dat geeft een luxe en schoon gevoel. De scrub deeltjes zelf zijn zachter dan ik verwacht had en ik vind het een vrij milde scrub, lekker wel. De milde scrub in combinatie met de verzorgende substantie zorgt voor een héle zachte huid na gebruik.

Eindoordeel Lush Mama Mia Shower Scrub

De scrub vind ik heerlijk. De milde korrels in combinatie met de romige substantie maken het een heerlijk product. De geur vind ik lekker maar voor mijn persoonlijke smaak had er wel meer grapefruit in gemogen. Hij is gelukkig niet te zoet, hierdoor en door de mildheid zal de scrub vermoedelijk veel mensen aanspreken. En van hysterisch roze producten worden we allemaal blij op zijn tijd, toch? Mama Mia kost €15,95 voor 300 gram en is onderdeel van de Moederdagcollectie.

Zou jij Mama Mia willen proberen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Deb

  Wat leuk dat de scrub fel roze is (worden de meeste vrouwen wel blij van denk ik), dan denk je inderdaad al snel dat ie mierzoet is. Gelukkig is ie dat niet want daar houd ik zelf niet zo van. Fijn dat ie ook lekker schuimt.

  mei 11, 2019 at 11:04 am Reply
 • Marijke

  Oh deze klinkt goed! En hij ziet er ook leuk uit met die roze kleur.

  mei 12, 2019 at 7:05 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.