Body | Lush Holly Go Lightly

november 19, 2014
Wiehoeew tijd voor weer een nieuwe Lush review. Lush kwam dit jaar weer met een spetterende kerstcollectie en ik testte een aantal producten die jullie de komende weken gaan zien. Vandaag een échte kerst bubble bar, de Holly Go Lightly.
Kruidig en winters
Holly Go Lightly is ideaal voor een echt winterbad. Als het buiten koud is laat je het bad vollopen met stomend water. Onder de kraan verkruimel je de bubble bar, dit zorgt voor een berg schuim en een kruidige geur. Patchouli, kruidnagelolie en kaneelbladolie zorgen voor een warme gloed tijdens en na het bad. HGL is veganistisch en kost €6,95.
Heel veel schuim
Zuinigerd dat ik ben, gebruikte ik maar een kwart van dit zilveren wondertje. Achteraf maar goed want dat kleine hompje zorgde al voor een enorme hoeveelheid schuim, echt heel veel! Lucky me want nu kan ik nog 3 keer genieten! De binnenkant van de bar is groen, je badwater word dit ook maar dan met een lichte sparkle. Wat meteen opviel in bad al, was dat mijn huid heel zacht werd door de olie maar niet vet.
De geur kan ik moeilijk omschrijven. Hij is kruidig maar ook een beetje fris, heel kerstachtig en ontspannend in ieder geval. Ergens ruik ik ook kaneel maar niet zo overheersend als bij Hot Toddy bijvoorbeeld. Echt een geur om van te genieten!
De enorme bergen schuim maken dit voor mij echt een topper, zeker voor herhaling vatbaar!
Hebben jullie al iets uit de wintercollectie geprobeerd?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.