Lush Groovy Kind Of Love

Body | Lush Groovy Kind Of Love Bath Bomb

april 12, 2019

Onlangs kwam Lush met het hysterische nieuws dat er wel 54 nieuwe bath boms te koop gaan zijn. Ik kon het uiteraard niet laten om er een paar te bestellen en laat jullie vandaag een hele kleurrijke zien. Ik probeerde de Lush Groovy Kind Of Love Bath Bomb en kan alvast vertellen dat ik de geur in elk geval top vind..

Lush Groovy Kind Of Love Bath Bomb

Vul je badkuip met peace, love, en positiviteit! Perfect voor een trippy hippie, Groovy Kind Of Love smelt uiteen in ringen met alle kleuren van de regenboog. De combinatie van rozenhout, bergamot en ylang ylang-olie pept je geest op en balanceert en verfrist de huid: perfect voor alle bloemenkinderen! Peace out.

Aldus Lush.

De bomb

De buitenkant ziet er in elk geval spectaculair uit. Inderdaad een hippie-achtige bal die mij doet denken dat er wat spectaculairs gaat gebeuren in bad. De geurnoten doen vermoeden dat het om een warme maar niet te zware geur gaat. Ik vind het vooraf altijd een beetje lastig ruiken. Ik had een bestelling met nog andere bath bombs en dan ruik je in één keer zo veel dat het moeilijk te onderscheiden is wat bij wat hoort.

Het effect

Het effect viel me een klein beetje tegen. Ik vind dit niet echt ¨gekleurde ringen in mijn badwater¨. Stom is het ook niet, maar ik had er meer van verwacht. Het badwater dat uiteindelijk overblijft heeft een warme oranje kleur.

Eindoordeel Lush Groovy Kind Of Love

Het uiterlijk van de bomb zelf vind ik top, heel gezellig en echt leuk om te zien. Het effect vind ik niet noemenswaardig spectaculair, daarvoor zou ik ´m niet opnieuw kopen. Je badwater wordt uiteindelijk oranje met een mooie shimmer, prima. De geur is wat mij betreft het absolute hoogtepunt van deze bath bomb. Een bloemige, frisse en toch warme geur. Ik zou ´m omschrijven als ¨warm citrus¨ en vind het ontzettend lekker. Een geur die je echt even een lekker ontspan moment geeft, een luxe gevoel en toch ook verkwikking. Alleen al wat de geur betreft dus een mega aanrader. Groovy Kind Of Love kost €7,50 en is sowieso te koop in de webshop van Lush. Qua fysieke filialen hebben niet alle winkels alle 54 bath bombs, maar vind je overal een selectie uit de collectie.

Zou jij Lush Groovy Kind Of Love willen proberen?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 • Deb

  Wat een vrolijk uitziende bruisbal. De geur klinkt heerlijk, ik ben dol op citrus geuren. Ik had ook wel een wat meer spectaculair effect verwacht in bad, maar desondanks mag ie er zeker zijn ?☮.

  april 12, 2019 at 8:12 am Reply
 • J. Jonker

  Ons dochtertje spaart voor Lush spullen. Dan is het fijn dat jij ze test. Terwijl ze nog niet met make up in de weer is, valt ze als een blok voor dit soort kleurrijke juweeltjes.

  april 12, 2019 at 9:14 am Reply
  • Mira Ennen

   Ah snap ik helemaal, ze zien er altijd zo mooi uit he!

   april 12, 2019 at 9:17 am Reply
 • Henk

  Zelfs als je met een blinddoek door het centrum van Utrecht loopt, kun je aan de geur weten wanneer je bij de lushwinkel bent?. Zijn leuke dingen om cadeau te geven!

  april 12, 2019 at 6:18 pm Reply
 • Jeanine

  Eigenlijk kan je hem dus beter op de badrand als decoratie laten liggen.. 😉 Hij ziet er wel spectaculair uit. Het van het resultaat in bad.

  Groet Jeanine.

  april 12, 2019 at 6:27 pm Reply
 • Nicole

  Qua hoe hij eruit ziet vind ik hem echt heel leuk. Ik heb hem een keer gezien toen ze een demo deden in de winkel en toen vond ik hem echt heel leuk. Echter was dat maar in zo’n klein bakje, dat is toch al heel anders dan in een full-size bad. Hij valt bij jou inderdaad best tegen. Ik denk dat die leuke gekleurde effecten gewoon een beetje ‘verdrinken’ in het bad. En de warme oranje kleur vind ik ook wel een beetje jammer. Dan had ik nog liever een lekker roze of paars kleurtje gezien.

  april 15, 2019 at 3:13 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.