Lush Ginger Ninja

Body | Lush Ginger Ninja Bath Bomb

juni 18, 2019

Ik wilde Lush Ginger Ninja graag reviewen omdat de geur me heerlijk leek én omdat ie er leuk uit ziet. Ik had wat negatieve verhalen gehoord, maar ging uit van een tijdelijk productiefoutje en gooide deze vriendelijke vriend vorige week in mijn bad.

Lush Ginger Ninja

Binnenin deze sneaky ninja werkt een leger van zeer getalenteerde ingrediënten aan een undercover missie. De balancerende bath bomb zorgt dat je je hoofd koel houdt, hoe heet het je ook onder de voeten wordt. Scherpe Siciliaanse rode mandarijn en opwekkende bergamotolie zorgen voor alertheid en reactievermogen. Terwijl de Ginger Ninja door je bad schiet, laat-ie een koperen glans achter. Verwarmende gember geeft een krachtige punch voordat de sluwe bath bomb verdwijnt in een wolk van knettersnoep.

Mijn verwachtingen

Ik stelde me een warme citrusgeur voor met een flinke toef gember en dat leek me geweldig! Ook was ik erg benieuwd naar het knettersnoep..De Ninja an sich ziet er leuk uit, eenvoudig maar prima. Het goud geeft enorm af, maar normale mensen slepen zo´n bal natuurlijk niet hun hele huis door om foto´s te maken. Zo buiten het bad vond ik de geur wat minder intens dan verwacht, ik rook een warme bloemige geur met inderdaad wat scherps van de gember.

In bad

Zodra de Ninja in aanraking komt met het water, begint ´ie als een malle te bruisen en zie ik een paar seconden bovenstaand tafereel. Daarna zinkt ´ie.

Knettersnoep

Ik hoor wel allerlei geknetter en vis dit dingetje op uit het badwater. Het goud is inmiddels volledig verdwenen en dit kleine balletje knettert in rap tempo verder op de bodem. Best een leuk effect, ik vond het wel verrassend in ieder geval.

Lush Ginger Ninja

Het badwater

Nog heel even bruist de bal door op de bodem van mijn bad, langzaam aan komen er een soort rode olievlekken op de oppervlakte van het badwater drijven.

Lush Ginger Ninja

De rode vlekken

Deze rode vlekken zien er misschien mooi uit, maar ik was er verre van blij mee. Zowel mijn bad als mijn lichaam zat binnen no time onder de rode vlekken waarvan ik al snel doorhad dat ze er niet zomaar af gingen. Mijn huid is nu, na 4 keer douchen weer bijna normaal, mijn bad echter niet. Wij hebben een Tubble en daar mag je niet op gaan schuren, dan gaat ´ie stuk. Helaas is deze dus niet meer schoon krijgen, ik heb alle schoonmaakmiddelen die we in huis hadden geprobeerd, de vlekken blijven.

lush ginger ninja

Eindoordeel Lush Ginger Ninja

Mijn eindoordeel is dus helaas niet echt positief. Het knettersnoep was leuk, het effect matig en de vlekken vreselijk. Ook was er van de geur vrijwel niks meer te bekennen na het oplossen van de bomb. Ik heb nog getwijfeld om deze review wel te maken aangezien Lush absoluut mijn favoriete merk is, echter vind ik het belangrijk om wel eerlijk te blijven naar jullie toe. Ik heb een klacht ingediend bij Lush en ga er vanuit dat dit een productiefout is. Dit is wat mij betreft niet verkoopbaar en al helemaal niet voor €8,50. Dit is absoluut niet wat ik van Lush gewend ben en ik ga er dan ook vanuit dat mijn klacht goed opgelost gaat worden. Vooralsnog raad ik Ginger Ninja absoluut niet aan, tenzij ze de formule gaan veranderen. Ik heb ervaringen gelezen van mensen die geen vlekken hadden, echter zou ik zelf het risico niet nog een keer nemen.

Update: Ik heb inmiddels contact gehad met Lush. Deze vlekken zijn inderdaad niet de bedoeling en ze zijn er mee bezig. Mijn klacht is naar volle tevredenheid opgelost. Voor nu raadt ik Ginger Ninja nog steeds niet aan. Wel sta ik open voor een nieuwe poging over een paar maanden, als er verbeteringen zijn doorgevoerd.

Zou jij Ginger Ninja willen proberen als ´ie niet zo vlekte?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Bettie

  Ik wou net zeggen dat deze bruisbal er zo leuk uit zag maar een beetje jammer van die vlekken. Dat is inderdaad de 8,50 euro zeker niet waard. Zo jammer

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

  juni 18, 2019 at 8:34 am Reply
 • Deb

  Hij ziet er zo ontzettend cute uit, maar die vlekken zijn de hel. Nee, ik zou het zeker niet uitproberen. Ontzettend balen dat je de vlekken er niet meer uitkrijgt en fijnn dat Lush je klacht naar tevredenheid heeft opgelost, misschien wel (hoop het van harte voor je) met een nieuwe Tubble .

  juni 18, 2019 at 12:07 pm Reply
 • Nicole

  Jeetje wat jammer dat hij zo enorm vlekt. Toen ik voor het eerst van deze collectie hoorde dacht ik nog dat ik Ginger Ninja sowieso wilde kopen, ik vond hem zo cute. Maar al snel hoorde ik dat hij nog al stainde, dus hoefde ik hem niet meer zo graag. De prijs vind ik trouwens ook wel heel erg heavy hoor om heel erg eerlijk te zijn.

  juni 19, 2019 at 2:41 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.