lush dragon´s egg

Body | Lush Dragon´s Egg Bath Bomb

februari 20, 2020

In dit artikel een bath bomb die ik al eerder reviewde: Lush Dragon´s Egg. Dat artikel dateerde echter uit 2014 dus het was wel tijd voor een kleine update en een nieuwe baddersessie.

Lush Dragon´s Egg €5,50

Schitterende kleureffecten in je bad, met Dragon’s Egg! Stap in je vol gelopen bad en laat de bruisbal voorzichtig in het water zakken. Terwijl de bal langzaam opbruist zie je een prachtig kolkend kleureffect en ruik je de verfrissende geuren van citroen en bergamot.

Een kleurrijke bath bomb dus, aldus Lush en één van mijn favoriete geuren; citrus. De citroenolie en bergamotolie in de ingrediënten werken reinigend en verkwikkend terwijl jasmijn de geur een verleidelijk tintje geeft. Voor een knallend effect bevat Lush Dragon´s Egg ook knettersnoep.

Mijn oude review

Mijn oude review heb ik inmiddels verwijderd maar ik weet nog wel dat ik Dragon´s Egg fijn vond. Hij was gezellig kleurrijk door de confetti en rook goed naar citroen. Hoe die exact was wist ik niet meer maar ik ging dus met redelijk hoge verwachtingen mijn bad in. Ik had echter al wel één ding opgemerkt; in plaats van de verschillende stukjes kleurrijke confetti die normaal uit de bal steken zag ik alleen twee blauwe stippen en wat lege gaatjes. In de winkel zou ik natuurlijk een ander exemplaar hebben uitgekozen maar dit was een online bestelling.

lush dragon´s egg

In bad

Als ik Dragon´s Egg in bad mik, begint ie te schuimen, wordt ie wat oranje en laten de twee blauwe confetti´s los.

lush dragon´s egg

Verwachtingsvol wacht ik op meer confetti, dat wist ik nog van vorige keer, maar die blijft helaas uit. Het binnenste oranje komt tevoorschijn en er gaan wat oranje slieren door het bad.

lush dragon´s egg

De oranje kern lost op maar een ¨prachtig kolkend kleureffect¨ zou ik het niet noemen, de confetti blijft helaas ook uit, op één extra blauwe na. Het badwater is uiteindelijk oranje met een lichte glitter. De geur is overigens wel goed aanwezig en ik ruik voornamelijk veel citrus met een warm toefje jasmijn. Lekkere geur, maar hij mag van mij wat intenser.

lush dragon´s egg

Eindoordeel

Deze Lush Dragon´s Egg krijgt van mij geen voldoende. Hij komt niet overeen met de belofte en ook niet met mijn verwachtingen en herinneringen. Dat betekent niet dat ik ´m afschrijf, Lush maakt de bath bombs met de hand en ik denk dat er bij mijn exemplaar wat mis is gegaan. Normaal hoor je veel meer gekleurde confetti te hebben en is het geheel wat spectaculairder. Ik zou deze dus wel opnieuw kopen maar niet online aanschaffen, zo voorkom ik dat ik weer een variant met alleen drie blauwe confetti´s krijg. De geur voldoet wel aan mijn verwachtingen, al mag het naar mijn smaak nog wat heftiger. Als ´ie wel normaal gevuld is met genoeg confetti vind ik Dragon´s Egg in deze prijscategorie (€5,50) één van de betere ballen die er krijgen is.

Heb jij Lush Dragon´s Egg wel eens gebruikt?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.