Lush Deep Sleep

Lush | Deep Sleep Bath Bomb

april 19, 2019

Dat lavendel één van mijn favoriete geuren is, is jullie inmiddels wel bekend. Ik had dan ook hoge verwachtingen van de Lush Deep Sleep Bath Bomb met onder andere lavendel en kamille.


Lush Deep Sleep

Ben je klaarwakker en kun je je uitknop niet vinden? Dit slaapmiddel in de vorm van een bath bomb helpt je om weg te dommelen. In biologisch afbreekbare neteldoek gewikkelde lavendel- en Romeinse kamillebloemen maken van het warme badwater een hypnotiserend mengsel. Lavendel balanceert… neroli laat je zorgen verwijnen… je hoofd raakt wat leger… en al snel… zzzzz…

De verwachting was dus een kalmerende bath bomb met veel lavendel. Ik had me helemaal klaargemaakt om naar bed te gaan, kaarsjes aangestoken in de badkamer en mijn pyjama klaar gelegd. Ik was er klaar voor!

Lush Deep Sleep

In bad

Ondanks dat het geen spectaculair kleurenspel is, vond ik het rokerige effect dat door het zakje ontstaat erg mooi om te zien. Ook rook ik direct een intense lavendelgeur, heel lekker! De geur was niet alleen lavendel maar ook duidelijk kamille en een toefje fris van de neroli. Toen de bath bomb opgelost was, bleef er een intens paars water over met, helaas, weinig geur. De lavendel en andere geuren waren nog maar heel oppervlakkig te ruiken en dat viel mij eigenlijk enorm tegen.

Even over dat zakje

Je zult misschien denken; ¨Mira, moet dat ding niet uit het zakje?¨. Nee, die moet er absoluut in blijven. Een paar weken geleden haalde ik een bath bomb van Lush uit het zakje en dat resulteerde in een bad vol fruit en rozijnen. Gewoon het zakje (die biologisch afbreekbaar is) gebruiken scheelt je een hele hoop troep.

Lush Deep Sleep

Eindoordeel Lush Deep Sleep

Misschien ben ik extreem kritisch, maar ik had gewoon hele hoge verwachtingen van deze bath bomb. Ik had verwacht in bad al half in slaap te vallen door de intense geur en dan door te rollen naar bed. Het feit dat de geur na het oplossen van de bomb vrij subtiel bleek, vond ik wat teleurstellend. Alsnog een fijn bad, je ruikt echt wel wat en het paarse effect is mooi. Hij komt voor mij alleen niet overeen met mijn verwachtingen en dat maakt dat ik ´m niet opnieuw zou kopen. Voor een slaapverwekkend bad zou ik dan eerder voor Twilight gaan, die had bij mij meer het beoogde effect. Deep Sleep is onderdeel van de 54 nieuwe bath bombs en is in sommige winkels te koop, online vindt je ´m altijd. Je betaalt er €7,50 voor.

Heb jij de Lush Deep Sleep bath bomb al eens geprobeerd?

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 • Lianne - geendierenindekeuken.nl

  Prachtige foto’s! Ik ben gek op Lush! Ik heb alleen geen ervaring met bathbombs, want ik heb helaas geen bad. Jammer dat ie tegenviel! Best duur nog ook!

  april 19, 2019 at 4:05 pm Reply
 • MC Kleuver

  Oeh lavendel, je hebt mij eigenlijk al helemaal overtuigd. Zowel de geur als de kleur van lavendel stemt mij gunstig.

  april 19, 2019 at 7:08 pm Reply
 • Amanda

  Het rokerige effect vind ik ook wel heel gaaf, maar wat jammer dat hij uiteindelijk toch een beetje tegenviel doordat er weinig geur vanaf kwam. Ze bath bombs van Lush zijn best prijzig, dus ik snap het wel dat je er dan een beetje van baalt. Ikzelf ben ook weg van de bath bombs en heb tot nu toe nog geen tegenvaller gehad. Alleen dat ik soms best wel even sta te poetsen om het bad weer schoon te krijgen, is wat minder haha. Maarja, je moet er soms wat voor over hebben natuurlijk. De tofste bath bomb die ik heb geprobeerd was er ééntje waarbij het water intens zwart werd. Ik weet de naam alleen even niet meer. Die bath bomb was wel heel erg gaaf, maar wat een poetswerk daarna… 😉

  april 20, 2019 at 2:15 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaaa precies! Bedoel je Secret Arts met dat pruttelende zwarte? Die vond ik ook heel tof!

   april 20, 2019 at 8:25 pm Reply
 • Marloes

  Ik ken deze variant (met biologisch afbreekbare neteldoek) nog niet. Lavendel + bad = dromenland… Maar, wat ontzettend jammer om te horen dat de geur minimaal is. En, dat voor een bedrag van € 7,50. Prijzig!! Bedankt voor je eerlijke review!

  april 20, 2019 at 8:44 pm Reply
 • Nicole

  Wat jammer dat hij je toch een beetje tegenvalt. Ik vind ook wel dat je hoge verwachtingen mag hebben van Lush producten, zeker gezien de prijs. Echt jammer dat de geur niet zo heel sterk was. Dat zie je niet vaak met Lush producten haha. De kleur vind ik er wel mooi uitzien. En het detail van het zakje vind ik ook heel leuk. Wel goed dat je zegt dat je hem daarin moet laten zitten, dat zou echt iets voor mij zijn om hem daar uit te halen haha.

  april 22, 2019 at 1:07 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.