Body | Kocostar Breast Mask

juli 18, 2018

Als je denkt dat je alle gekkigheid inmiddels wel gezien hebt, dan had je vast nog nooit van een borstmasker gehoord. In de Sephora in Frankrijk spotte ik het Kocostar Breast Mask, een masker dat belooft de huid van je borsten te voeden en te verstevigen. Ik had niet de illusie dat mijn borsten hier weer topfit van zouden worden, maar ik vond het te hilarisch om te laten liggen. Mocht je dit artikel vol enthousiasme hebben aangeklikt voor voor- en na-foto´s; die zijn er niet.


Qua stevigheid heb ik eigenlijk niks te klagen borst-technisch. Ze zijn nog prima in vorm, maar ik merk wel dat ik geen 18 meer ben zeg maar. Het Kocostar Breast Mask richt zich dus op het verstevigen van de huid van je borsten, ze claimen niet dat je borsten zelf (het bindweefsel) er steviger van word. Als je boobs dus op je knieën hangen, verwacht dan niet dat ze na dit masker weer recht vooruit staan. De huid van je borsten is heel gevoelig en verliest daardoor snel zijn elasticiteit, wat dus minder stevig oogt, dit masker herstelt en verstevigt de huid.


Als ik de verpakking open maak, zie ik deze vrij grote maskers, die ik elk op een borst bevestigen. Ik heb cup C, en de maskers zijn wat aan de ruime kant voor me, ze zitten niet perfect. Met hele kleine borsten zakken ze zo naar beneden denk ik, met hele grote borsten blijven ze vermoedelijk prima zitten. Heb je kleiner dan een C, dan zou ik adviseren om dit masker plat liggend te gebruiken. Ik kon gewoon rondlopen zonder dat de maskers verplaatsten (uiteraard belde toen de postbode aan), ze zaten alleen niet goed glad rondom.

Kocostar Breast Mask
Geen ¨aan¨ foto dus, maar door de afbeelding op de verpakking krijg je een beetje een idee hoe het zit. De maskers bedekken je borst, maar laten je tepel vrij. Ze zijn niet heel vochtig of plakkerig aan de buitenkant, je kan er dus prima een shirt over dragen als je niet naakt wil zitten. De substantie aan de binnenkant van de maskers is een licht vochtige gel-achtige substantie die niet af geeft, en ook niet lekt. De geur is niet heel speciaal en ik merk ook geen gevoel of irritatie op mijn huid.


ICI Paris XLNa het verwijderen (na 20 minuten) ren ik uiteraard meteen naar de spiegel om naar het effect te kijken. Ik zie eigenlijk geen effect, mijn huid lijkt een mini beetje verstevigd, maar dat heb ik ook als ik bodylotion smeer. Voor echte versteviging zou ik dit masker dus niet aanraden, voor een hilarisch ontspan momentje met jezelf wel. Ik vind het altijd erg leuk om dit soort gekke dingen uit te proberen, en kan wel genieten van een halfuurtje ontspannen met een ¨maskertje¨. Ik kocht dit masker bij Sephora in Frankrijk, en heb nog geen Nederlands verkooppunt gevonden. Kocostar als merk wordt wel veel verkocht in Nederland, onder andere bij . Wie weet dat we het Kocostar Breast Mask dus binnenkort ook in Nederland gaan vinden, in Frankrijk betaalde ik €6,99.
Wat is het gekste masker dat jij ooit hebt geprobeerd?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  • Annabelle

    Could you tell me what style are you using on your internet site?
    It looks nice.

    maart 3, 2019 at 1:52 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.