Dermasence Cream Deo

Body | Dermasence Cream Deo

juli 23, 2019

Vandaag een review van een product dat misschien niet zo´n flitsende uitstraling heeft maar wat ik wel heel leuk vond om te proberen. Ik gebruik al jaren dezelfde deodorant en wisselde die favoriet de afgelopen weken in voor de Dermasence Cream Deo. Daar vertel ik jullie natuurlijk graag wat meer over in dit artikel.


Dermasence

Bij Dermasence draait het om verdraagzaamheid en werkzaamheid. Al 25 jaar ontwikkeld dit merk in samenwerking met dermatologen diverse producten voor alle huidtypen en allerlei huidproblemen. Ik heb de afgelopen maanden het een en ander van Dermasence binnengekregen maar was nog niet aan een review toegekomen. Omdat ik nog maar één keer per week over beauty schrijf, kies ik het liefst producten die ik heel mooi of bijzonder vindt óf dingen waar ik nieuwsgierig naar ben. Een cream deo had ik nog nooit geprobeerd en ik was dan ook benieuwd of deze mijn favoriet kon gaan vervangen.


Dermasence Cream Deo

Deze anti-transpirant én deodorant heeft een verzorgende werking. Overmatig transpireren wordt bestreden en de oksels worden verzorgd op een milde en huidvriendelijke manier. Antibacteriële middelen remmen geurvorming en hydraterende olieen zorgen voor een zachte huid. De Dermasence Cream Deo bevat geen alcohol en ook de aanwezige parfum is huidvriendelijk, hierdoor is het product uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Ook te gebruiken bij overmatig transpirerende handen en voeten.

In gebruik

De deodorant komt in een tube waar je zachtjes in knijpt, vervolgens kun je het product met de stick onder je schone en droge oksels verdelen.

Dermasence Cream Deo
Het product ziet er niet heel spectaculair uit; een gewone witte crème. De geur is neutraal, hij doet me nog het meest denken aan een neutrale dagcrème.

Wat vond ik er van?

Het aanbrengen vond ik in het begin minder fris voelen dan een spuitdeo, echter went dit snel en de crème voelt prettig aan. Ik hou van deodorant met een neutrale geur, dus wat dat betreft zit het met deze goed. Ik heb de deodorant flink wat dagen gebruikt en merkte op de niet zo hete dagen dat ik amper zweette, ook rook ik absoluut geen zweetluchtjes. Op de hetere dagen was deze deodorant voor mij echter niet genoeg. Ik zweette meer dan met de deodorant die ik normaal gebruik en helemaal fris rook ik op een gegeven moment ook niet meer. Jammer, ik vind het een ontzettend fijn product in gebruik en zou ´m graag willen blijven gebruiken. Echter ga ik toch liever voor droog en geurloos en dat heb ik met dit product helaas niet. Hij gaat overigens niet de prullenbak in, maar wordt bewaard voor de winter wanneer het minder zweterig weer is. Geen aanrader voor de zomer wat mij betreft, voor de winter absoluut een topper. Je vind de producten van Dermasence bij de apotheek, de Cream Deo kost €10,90. Overigens vind ik dat te veel geld voor een deodorant. Ik heb dan ook geen special care nodig voor een gevoelige huid of overmatig zweten.

Zou jij de Dermasence Cream Deo willen proberen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Marloes

  Ik heb ‘m ook ontvangen, maar nog niet in gebruik genomen. Nu ik jouw artikel heb gelezen, ben ik zo nieuwsgierig naar de werking van het product op mijn huid. Eén dezer dagen zal ik’ m eens gaan testen.

  juli 23, 2019 at 7:52 am Reply
 • Sonja Van de Sande

  Ik wil geen deo in deze vorm, hou ik echt niet van.

  juli 25, 2019 at 5:46 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.