Daring Woman

Body | Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

september 12, 2018

Geurtjes is niet een product dat je hier vaak voorbij ziet komen in een review. Ik vind luchtjes heel leuk om te fotograferen en te reviewen, maar aan de andere kant ook heel lastig. Een geur omschrijven is erg moeilijk en in mijn opinie ook een deel interpretatie. Toch ontving ik gisteren een leuk geurtje, die ik graag met jullie deel: de nieuwe Eau de Toilette van Bruno Banani.


Daring Woman is een sensuele en vrouwelijke geur met de speciale time release technologie die er voor zorgt dat je de geur de hele dag blijft ruiken. Bruno Banani laat je met Daring Woman de vrouw zijn die je wilt; zelfverzekerd, sexy en een tikje uitdagend. Een geur kan zeker voor een positieve vibe zorgen maar deze verdwijnt vaak als de geur ook minder te ruiken is. Bij de meeste traditionele geuren verdampen de topnoten een half uur na het aanbrengen. Een ingewikkelde samenstelling waaraan ik me qua uitleg niet ga wagen, zorgt er voor dat de topnoten bij Daring Woman niet direct verdampen, maar gedurende de dag opnieuw vrijgegeven worden.


Daring Woman is een warme en elegante geur die geschikt is voor iedere gelegenheid. De geurnoten zijn zowel fruitig als bloemig met bergamot, perzik en appel op de voorgrond. In het hart van de geur vind je oranjebloesem, roos en cederhout. Tot slot nog de warme geurnoten van onder andere sandelhout en muskus. Ik hou zowel van fruitige geuren als van warme kruidige geuren dus de noten spraken mij in eerste instantie wel aan. Wel leek de combinatie me niet heel bijzonder en qua geuren vind ik iets snel gewoontjes.


De geur begint eigenlijk verrassend fris, heel bloemig maar niet zoet. Langzaam aan wordt de geur wat zwaarder en ruik ik houtnoten en inderdaad een toefje perzik. Het is een warme geur die ik zelfs een tikje aan de zware kant vind. In tegenstelling tot veel mensen, hou ik wel van zware geuren. Toch denk ik dat de combinatie met het frisse en de perzik veel mensen zal bevallen. Een luchtje met net even wat extra´s als je niet voor dat standaard frisse wilt gaan, maar ook niet meteen een zware houtige geur wilt. Ik vind ´m qua geur echt ontzettend lekker, maar niet mega bijzonder. De hele dag blijf ik Daring Woman overigens niet ruiken; wel een stuk langer dan ik van andere Eau de Toilettes gewend ben. Je bind Bruno Banani Daring Woman onder andere bij Kruidvat, een flesje van 20ml kost €20, lekker betaalbaar dus!
Van wat voor type geuren hou jij het meest?

*Het product in dit artikel heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Sonja

    Ik ben gek op houtachtige, kruidige geuren, maar perzik, zoals destijds met Tresôr geloof ik vind ik ook heerlijk.

    september 12, 2018 at 4:33 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.