Body | Unboxing Healthbox Summer Mix

augustus 16, 2016
Vorige maand kreeg ik mijn eerste Healthbox en die beviel enorm goed. De tweede Healthbox opende ik, door vakantie, heel snel daarna en die beviel eigenlijk in eerste instantie nog beter. Bij het openen zag ik vooral veel eet- en drinkbare dingen en daar wordt ik bijna altijd blij van!

Steviala Limonade en Dessertdruppels Perzik €8,95
Deze suikervrije Steviala druppels op basis van stevia zoetstof met perziksmaak zijn perfect op een gezonde limonade zonder suiker en calorieën mee te maken. Met drie druppeltjes heb je al genoeg voor een glas aanmaak. Wat ik wel een beetje gek vind is dat in de beschrijving gesproken wordt over suikervrij en dat op de verpakking staat dat 1 druppel 1 gram suiker bevat, dubieus. Anyway, ik heb ‘m even snel geprobeerd en hij smaakt prima:)

Kneipp Body Mousse Morning Kiss €9,99
Onlangs schreef ik al over de andere variant van deze nieuwe mousse van Kneipp en daar was ik zeer over te spreken. Deze variant is een stukje zoeter maar toch ergens ook fris. Mocht je de review niet willen lezen; het is een bodylotion is mousse vorm die heel snel intrekt en je huid lekker zacht maakt.

Aspire Health Drinks €1,90
Aspire maakt drankjes bedacht door voedingsdeskundigen. Ter stimulatie van de vetverbranding wordt er dankbaar gemaakt van groene thee in de ingrediënten, de drankjes bevatten geen calorieën, vet en suiker. Over deze blikjes wil ik een aparte review maken dus ik ga jullie nog niet te veel vertellen:)
Mister Flavor Kruiden €5,99
In de box vond ik twee potjes bijzondere kruiden. De kruiden van Mister Flavor zijn laag in zout, suikervrij, glutenvrij en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Smokey Honey is ideaal voor op vlees of in combinatie met een tosti. Sweet Lemon met citroen en knoflook is perfect voor bij vis, groente, en salades.
Orthica Multi Vitaminen
Ook in deze box zitten weer vitaminen, zoals ik elke Healthbox trouwens. Dit keer een potje Multi Energie en C250. Qua vitamine C zit ik redelijk safe maar een supplement om mijn energie level te verhogen kan absoluut geen kwaad!
Eat Natural Protein Packed Reep €1,50
Deze bar van Eat Natural is ideaal om je proteïne aan te vullen voor of na het sporten en zit boordevol goede en vullende ingrediënten. Qua smaak is dit niet mijn favoriete Eat Natural reep maar hij vult wel heel erg en geeft een lekkere energie boost.

Al met al een geweldige box vol lekkere en leuke spulletjes. Ik ben heel erg te spreken over het grote aantal eetbare dingen, en kijk enorm uit naar de volgende Healthbox. Als je ook een steuntje in de rug kunt gebruiken bij een gezonde lifestyle dan is Healthbox wellicht ideaal voor jou, voor €24,95 krijg je elke maand een box thuis vol met gezonde, leuke, en fijne dingen!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.