Body | Unboxing Healthbox September

september 15, 2016
 
Ook deze maand viel er weer een Healthbox op de mat (thanks!). De vorige twee edities waren een groot succes, deze keer kreeg ik een box samengesteld door atlete Rachelle van Koningsbrugge. Ik was natuurlijk dolblij om te zien dat de box wederom voornamelijk uit eten bestond en laat jullie graag zien wat er precies allemaal in zat.

Body & Fitshop Cadeaubon €10
Handig!

Kcalculated cadeaubon €7,50
In eerste instantie was ik hier super blij mee, want voor €7,50 kun je een prima maaltijd bestellen bij deze shop. Echter, moest je nog wel zelf de verzendkosten betalen en dat vond ik zonde voor één maaltijd. Mijn interesse is wel gewekt dus wellicht ga ik nog een keer eten bestellen en laat ik jullie weten hoe dat bevallen is.
Verival Crunchy Spelt €3,99
Verival maakt muesli, cruesli en pap met verse en 100% natuurlijke producten uit de Oosterijkse Alpen. Verival heb ik al veel vaker geprobeerd en dat is eigenlijk altijd ontzettend lekker. De ingrediënten zijn supersmaakvol en na zo´n ontbijtje zit je echt wel even vol. Deze variant heb ik wel eens op, hij is prima en lekker maar andere varianten (abrikoos<3) hebben toch mijn voorkeur.
The Primal Pantry Hazelnoot & Cacao Raw Paleo Reep €1,80
Deze reep heeft slechts zes ingrediënten, allemaal natuurlijk en zonder toevoegingen. Deze variant heb ik nog niet geproefd, wel at ik er een met kokos van de AH, die was erg lekker en viel me qua klefheid niks tegen (dat heb ik vaak wel bij raw dingen). Deze ga ik zeker nog opeten en dan zien jullie ´m hier of op Instagram terug.
Orthica Magnesium €15,75
Orthica Multi Energie €15,50
Beide potjes vitaminen zaten al eerder in de healthbox maar dat vind ik totaal niet erg, ik gebruik ze namelijk allebei dagelijks. Multi energie vind ik een fijne aanvulling en het lijkt echt te werken. Magnesium gebruik ik om migraine te voorkomen, ik durf niet te zeggen of het echt werkt maar het kan geen kwaad dus ik blijf het trouw slikken.
Mister Free´d Chia & Sesame Seeds €2,89
Deze glutenvrije crackers zijn met de hand gerold en hebben als basis een flinke berg aan natuurlijke en biologische ingrediënten. De crackers bevatten geen kunstmatige ingrediënten en zijn rijk aan vezels. Of ze ook lekker zijn kan ik jullie nog niet vertellen, maar dat komt uiteraard nog wel, de verpakking vind ik in ieder geval erg leuk!
Body & Fitshop BCAA Caps €7,90
Het is me nog niet exact duidelijk wat dit is maar ik ga het proberen uit te leggen. In deze capsules zitten aminozuren, die zijn essentieel voor het lichaam en worden niet door het lichaam zelf aangemaakt. Aminozuren heb je weer extra nodig als je veel sport maar de exacte werking is me niet compleet duidelijk. Ik ga hier een fanatieke fitnessvriend blij mee maken, ik ben niet een hele grote fan van te veel pillen en supplementen.
Vita Coco Natuurlijk Kokoswater €1,79
Natuurlijk kokoswater is rijk aan mineralen , het is enorm hydraterend en een goede basis voor smoothies of sportshakes. Ik ben dol op kokos maar op een of andere manier vind ik kokoswater afschuwelijk, ik heb toch maar weer een slokje geprobeerd maar het smaakt me echt niet, jammer want het is zo goed voor je! In een smoothie zou ik dit overigens prima weg kunnen krijgen, puur alleen echt niet.
Leuke box weer! Ik weet niet of iedereen zo gelukkig wordt van al die voedingsproducten maar ik in ieder geval wel. Ik ben vooral blij met mijn voorraadje vitaminen, en de hopelijk lekkere crackers en reep. Je kunt de box nog bestellen voor €24,95, bij Healthbox, je zit dan niet aan een abonnement vast.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.