Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Body | Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven Bath & Shower Gel

februari 13, 2016
We blijven nog éven in de Valentijnssferen; ik laat jullie vandaag de Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven douchegel zien met de verleidelijke geur van chocolade. Ideaal voor Valentijnsdag én voor de dagen daarna natuurlijk. Wist jij dat de geur van chocolade een rustgevend effect heeft én je vrolijk maakt?

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon staat bekend om de bijzondere verpakkingen, de royale inhoud ten opzichte van de prijs en natuurlijk de prachtige teksten op de flessen. De producten zijn niet op dieren getesten en de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar plastic. De nieuwste geur van dit Britse merk is dus “Dusted Cacao Heaven”, een romige en intense chocoladegeur. Als je braaf op dieet bent heb je nu dus een goed alternatief om wel van chocolade te kunnen genieten!

Wat vind ik er van?

Ik vind de geur vrij heftig maar wel minder chemisch dan ik had verwacht, het ruikt écht naar chocolade. Ondanks dat de geur heftig is vind ik ‘m lekker en een fijn begin van de dag. Van de geur van chocolade word ik in ieder geval automatisch vrolijk. De geur blijft niet erg lang hangen maar dat ik vind ik eigenlijk wel prima. Ik vind het een lekkere geur om onder de douche van te genieten maar ik hoef niet tegen lunchtijd nog steeds naar chocolade te ruiken. De shower gel is niet heel verzorgend maar dat vind ik zelf nooit zo’n probleem, dan gebruik ik daarna wel een crème. Aanrader dus, én op de valreep ook het ideale cadeautje voor je geliefde morgen! Je vind ‘m bij Albert Heijn, je betaalt dan €4,95 voor 500ml.

Zou jij Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven willen proberen?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.