Body | Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

juli 7, 2016
Ik ben vast niet de enige die haar voeten ongeveer de hele winter genegeerd heeft en nu ineens aan de slag moet om ze toonbaar te maken. Toonbaar zit ‘m bij mij vooral in nette geknipte en gelakte nagels, van eelt heb ik weinig last maar echt poezelig zijn mijn voetjes ook weer niet. Ik testte de afgelopen tijd deze elektrische voetvijl van Scholl en laat jullie vandaag weten of ik nu helemaal zomerklaar ben, of toch niet.

Scholl bedenkt en maakt al ruim 100 jaar producten om je voeten in optimale conditie te houden, belangrijk vind ik want je voeten zijn denk ik een lichaamsdeel wat gauw vergeten wordt. Als jij straks met je vakantielover aan het voetjevrijen bent onder te tafel terwijl je zwoel van je sangria nipt is het natuurlijk niet de bedoeling dat hij schurende eeltlagen voelt in plaats van zachte, vrouwelijke voetjes. 
Anyway, onze voeten veilen doen we vast allemaal wel eens. Met dit apparaatje van Scholl kost dat vrijwel geen moeite meer, hij draait automatisch, is oplaadbaar en ook te gebruiken onder de douche. Dat laatste is niet meer of minder effectief, het is gewoon handig, zo kun je bijvoorbeeld ook in bad je voeten fatsoeneren zonder dat je bang hoeft te zijn voor elektrische schokken of een kapotte voetvijl.
Ik testte dit apparaatje uit op mijn mini laagje eelt en vind ‘m eigenlijk best wel fijn. Ik heb niet heel veel ervaring met voetvijlen maar ik vind het handig dat ik niet zelf als een malle hoef te veilen. Onder de douche is een tikje onhandig met staan, ik ga dus gewoon op de vloer zitten en dan is het wel makkelijk dat je vijlsel meteen wegspoelt. De vijl is verder vrij zacht, de wat hardere snelheid heeft mijn voorkeur en het apparaatje ligt lekker in de hand.
Mijn voetjes zijn absoluut zomerklaar na gebruik, ook het bijgeleverde voetserum vind ik erg prettig, deze maakt mijn voeten zo zacht! Het meest handige vind ik nog dat het apparaatje tegen water kan zodat je geen kamer vol rond dwarrelend vijlsel hebt, wel zo hygiënisch. Het is met €59,99 wel even een investering maar als je veel last hebt van eelt denk ik dat je er ontzettend veel plezier van gaat hebben.
Heb jij nog tips voor perfecte zomervoetjes?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.