Body | Roger & Gallet Citroen Douchegel

juni 16, 2016
Ik gebruik denk ik al een jaar grapefruit douchegel, ondanks dat ik die heel erg lekker vind was het toch een keer tijd om wat anders te proberen. Ik hou wel heel erg van frisse douchegel, zeker ‘s ochtends dus de afgelopen tijd probeerde ik deze douchegel met de geur van citroen.

Deze fruitige douchgel kreeg ik van online apotheek Viata, een webshop met meer dan 25.000 producten, online advies en een super snelle levering. Ze verkopen verzorgingsproducten, voedingssupllementen en verder alles wat je gewend bent van een apotheek, alleen dan online.
Roger & Gallet is gespecialiseerd in het maken van bijzondere geuren die de zintuigen prikkelen. Ze bieden luxe producten met bijzondere en intense geuren aan, zo zou deze geur een gelukzalig en verfrissend gevoel veroorzaken. Verder wordt de huid intens gereinigt zonder uit te drogen.
Qua geur vind ik het ene hele klassieke citroengeur. Eerlijk gezegd had ik ‘m iets specialer verwacht naar aanleiding van de omschrijving maar hij is erg lekker, fris en gewoon fijn. De douchegel schuimt mild, geeft een schoon gevoel maar is verder niet verzorgend voor mijn huid. Ook niet uitdrogend maar qua verzorging mag het van mij iets meer, ik besef me dat ik vrij kiritisch ben omdat ik wel een frisse geur wil maar ook verzorging maar goed, een mens mag wensen toch;) Ik ga dit tubetje lekker bewaren voor op vakantie want na een dagje zon, zee en strand is dit heerlijk verfrissend denk ik! Je vind deze douchegel en een aantal andere varianten van Roger & Gallet voor €6,50 bij www.viata.nl
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.