Body | Rituals The Ritual Of Light Pure Light Body Cream

december 1, 2016
Jeej net als gisteren weer een product uit een feestelijke collectie, dit keer van Rituals. The Ritual Of Light is geïnspireerd op eeuwenoude lichtceremonies van over de hele wereld. De collectie kalmeert en helpt je vrede en sereniteit binnen jezelf te vinden. De collectie staat in het teken van licht, licht geven in donkere tijden en licht aan anderen geven.

De geur van deze collectie is een combinatie van zoete sinaasappel en kaneel, beide favorieten. De body cream is erg rijk en voedend en ruikt flink, maar niet overheersend. Zoete sinaasappel heeft een verfrissend effect, kaneel heeft een verfijnd en kruidig aroma en maakt het geheel feestelijk en winters. 
Het tegeltje op de foto heb ik er niet voor niks bij gelegd. Het is een afbeelding van het sterrenbeeld Grote Beer, gemaakt door www.gekkiggeit.nl. Mijn opa heeft mij als kind geleerd hoe ik dit sterrenbeeld kan herkennen en dat was iets waar ik direct aan moest denken toen ik over deze collectie las.
De crème trekt niet bijzonder snel maar voedt enorm goed, mijn winterse droge benen knappen hier goed van op. De geur vind ik geweldig, de lekkerste die ik van Rituals geroken heb. De combi van sinaasappel en kaneel vind ik fantastisch en ik krijg er een blij en fijn gevoel van, echt geweldig. Ik kan jullie deze collectie dan ook absoluut aanraden door de geweldige geur, hij ligt nog in de winkels en voor de body cream betaal je €17,50. Uit betrouwbare bronnen heb ik trouwens vernomen dat er een grote kans is dat ik de geurkaars voor Sinterklaas krijg, die ruikt nog net iets meer naar kaneel en is ook echt fenomenaal.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.