Body | Rituals Fortune Oil

augustus 12, 2016
Normaal ben ik geen groot fan van het schrijven over testers maar omdat artikelen over Rituals altijd heel goed gelezen worden en de producten makkelijk verkrijgbaar zijn wilde ik deze shower oil toch met jullie delen. Fortune Oil is een zachte douche olie met sinaasappel en cederhout.

Deze verzorgende olie verandert in combinatie met water in een zacht schuim dat je huid extreem zacht maakt. De geurcombinatie van zoete sinaasappel en ceder zorgen voor een kruidige, warme geur met een zoete ondertoon. Naast het reinigende en verzorgende aspect zorgt de olie er ook voor dat je bruine kleurtje langer behouden blijft, ideaal voor de zomer dus én in dit formaat ideaal voor mee op vakantie.
Voor mij is dit echt zo’n traditionele en klassieke geur van Rituals, ik ben groot fan van kruidige geuren en kan ook van deze enorm genieten. Qua schuim vind ik het lekker om wat meer te hebben, het schuimgehalte is wel heel laag, maar door de lekkere geur en het zachte resultaat kan ik daar prima mee dealen. Ik neem deze lekker mee naar Spanje en vind het een perfect geurtje voor de zomer. Fortune Oil zit gewoon in het vaste assortiment van Rituals en kost €8,50 voor 200 ml.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.