Body | Rituals Chakra Oil

november 8, 2016
In de winter is het altijd een flinke uitdaging om mijn benen verzorgd te houden, een dagje niet smeren is funest; ze zijn dan meteen droog en jeuken enorm. Er gaan dus flink wat bodylotions doorheen deze koude maanden, ook probeerde ik de afgelopen tijd een olie van Rituals om mijn houd zacht en verzorgd te houden.

De olie komt in een pompje, erg handig. Zonder pompje verspil je al snel een hele hoop, een spray vind ik met olie niet ideaal omdat je omgeving daar altijd vrij glad van wordt. In de ingrediënten vind je onder andere amandel olie, soja olie, vette alcohol, parfum, rozenolie, vitamine E en calendula.
Zoete amandel olie herstelt de vochtbalans in je huid, Indiase roos heeft een ontspannende werking op je lichaam en geest. De geur is zowel zoet als kruidig en wat mij betreft ontzettend lekker. Ik heb eerder producten van Rituals gehad met Indiase roos, deze ruiken altijd net even anders als de klassieke rozengeuren en die geur is zeker een van mijn favorieten.
De olie smeert makkelijk uit, hij is niet zo extreem dun dat alles meteen wegloopt maar je moet wel een beetje doorsmeren. De olie trekt snel in waardoor je je gewoon kunt aankleden of in bed kunt gaan liggen zonder alles vies te maken. De geur doet luxe aan, zo ook het enorm verzachtende effect op de huid. De geur blijft lekker hangen maar is niet overheersend of doordringend. Deze olie heeft een heel fijn effect op mijn benen, als ik ´s ochtends smeer heb ik de hele dag geen jeuk en voelen ze ´s avonds nog steeds zacht aan. Omdat ik de geur zo ontzettend lekker vind, smeer ik mijn armen ook in, die zijn nu dus ook zijdezacht;) Absolute aanrader, zelf ik, normaal geen van van olie voor het lichaam, ben helemaal om. Je vind ´m bij Rituals voor €13,50.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.