Body | Primark Deodorising Wipes

februari 25, 2016
Ik had al eerder van dit soort doekjes van andere merken gehoord maar was ze nog nooit ergens tegen gekomen. Bij Primark zag ik onlangs deze “deodorant doekjes” liggen en die gingen uiteraard mee om te testen.

De doekjes zijn te gebruiken in plaats je van je normale deodorant of als verfrissing tussendoor. Ze bevatten geen alcohol en zijn verrijkt met kamille. De doekjes zijn makkelijk in gebruik; gewoon even over je op te frissen lichaamsdelen halen en klaar! 
Er zijn twee redenen waarom ik voor het gebruik dacht dat doekjes ideaal zouden zijn: Ten eerste lijkt het me handig dat je naast verfrissen en stinken voorkomen ook de viezigheid weg kunt vegen. Als je al een beetje gezweet hebt kun je het dus schoonmaken, dat kan met deodorant niet. De tweede reden is vlekken in kleding; deodorant vlekt toch eigenlijk altijd, sommige pas om de lange termijn maar helemaal voorkomen is bijna onmogelijk. Ik ben benieuwd of dat vlekken met deze doekjes wel te voorkomen is.
De geur is neutraal en inderdaad een klein beetje kamille-achtig. De doekjes voelen prettig en fris aan en irriteren mijn huid niet. Ik heb niet heel erg het idee dat ze transpiratie tegen gaan of sterke geurtjes verdoezelen maar lekker fris voor tussendoor vind ik het wel. Ik vind het vooral fijn om ze mee te nemen voor een opfrisbeurt tussendoor, daarna spray ik wel nog even normale deo.
Aanrader dus, lekker voor opfrissen tussendoor en ze kosten bijna niks. Voor 1 pakjes betaal je bij Primark €1,50.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.