Nivea Care Sensitive

Body | Nivea Care Sensitive Crème

november 5, 2017
Ik was nooit mega fan van Nivea op mijn gezicht, totdat Nivea met de Care crème kwam, deze voelde stukken minder vet aan en trok snel in, heel erg lekker! Ik was niet de enige die Nivea Care fijn vond, de crème werd al snel mega populair en is er Nivea Care Sensitive. Een speciale variant voor de gevoelige huid, intensief voedend en verrijkt met aloë vera.

Nivea Care Sensitive

Het fijne aan de crèmes van Nivea is dat je ze eigenlijk van top tot teen kunt gebruiken. Zowel handig voor thuis dus als voor onderweg, zo hoef je geen 4 verschillende crèmes meer mee voor de verschillende lichaamsdelen. Deze Care Sensitive crème is een universele crème geschikt voor de gevoelige huid, eentje die dus écht iedereen kan gebruiken.

 

Gevoelige huid

Je zou het misschien niet denken, maar zo’n 60% van de Nederlandse vrouwen heeft een gevoelige huid, niet gek dus dat er vraag was naar deze crème. Deze Nivea Care Sensitive is zeer voedend door de hydrowaxen maar door diezelfde waxen ook niet plakkerig. Dat laatste is wat mij betreft ook het ¨unique selling point¨ van deze crème, er zijn namelijk echt weinig crèmes die heel erg voeden en geen plakkerig laagje achter laten.

Eindoordeel Nivea Care Sensitive

Ik heb de reguliere variant van Nivea Care er even bijgehouden, er zit duidelijk verschil in de geur. Die is bij deze variant voor de gevoelige huid wat minder aanwezig. De klassieke Nivea-geur ruik ik duidelijk maar wel minder. Het verminderde gebruik van parfum zal dan ook deze crème heel geschikt maken voor elk huidtype. Ik heb geen gevoelige huid op mijn lichaam. Op mijn gezicht ook niet echt een gevoelige maar wel een onrustige huid. Mijn huid kan soms wat rood en geïrriteerd uitslaan, en wisselt heel droog af met overmatige puistjes, niet echt makkelijk dus. Op deze crème reageert mijn gezicht rustig en het plakkerige laagje blijft inderdaad, zoals beloofd, achterwege. Mijn benen slurpen de crème op, op mijn armen blijft er wel een klein laagje achter. Dit laagje zou ik eerder als zacht omschrijven dan als plakkerig.
Fijne crème dus die ik door mijn niet gevoelige huid niet perfect kan beoordelen. Ik vind ´m door het snelle intrekken en het niet irriterende effect erf fijn. Ik zou de Care variant sowieso aanraden ten opzichte van de reguliere Nivea, mits je geen hele droge huid hebt. Je vind Nivea Care Sensitive voor €6,49 bij de drogist.

Gebruik jij wel eens Nivea?

*Dit product heb ik gekregen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.