Body | Lush Prince Scheercrème

april 15, 2016
Deze scheercrème is in eerste instantie ontworpen voor mannen maar is ook zeer geschikt voor vrouwen! Ik had hier veel positieve verhalen over gehoord en toen ik ‘m onlangs in een goodiebag kreeg kon ik ‘m eindelijk gaan testen. Uiteraard testte Steven met zijn stugge mannenharen ook mee!

Prince heeft een geur van oranjebloesem, rozen en vetivert. Vetivert is een grassoort en heeft een zwaar en zoet aroma. De scheercrème is voor iedereen geschikt en zorgt voor een super glad huidje en voorkomt ingegroeide haren.

Steven probeerde de crème eerst en kwam lyrisch terug uit de badkamer. Hij heeft snel last van ingegroeide haartjes op zijn gezicht en hij gaf aan dat het mesje over zijn huid gleed en dat er geen stoppeltjes achter bleven. Ik weet niet of jullie mannen ook zo zijn maar als die van mij enthousiast op een verzorgingsproduct reageert dan móet het wel goed zijn!
Ik onthaar zelf met de Philips Lumea en scheer dus maar zelden. Ik schoor mijn bikinilijn en oksels met Prince en begreep meteen wat mijn vriend bedoelde. Je hebt maar een mini laagje van de crème nodig en het mesje glijd echt over je huid. Je huid voelt daarna zacht aan en ingegroeide haartjes zijn nergens te bekennen. Het lijkt een beetje gek omdat ik scheerschuim gewend ben met veel schuim en bi Prince heb je echt amper spul nodig, erg zuinig in gebruikt dus!
Prince is wat mij betreft een absolute aanrader, ik kan geen nadelen bedenken! Het potje is met €10,95 voor 100 gram redelijk prijzig maar hij is zo zuinig in gebruik dat ik het die prijs zeker waard vind!

Dit was de eerste review van de drie Lush producten die ik nu aan het testen ben. Binnenkort kun je ook nog Ocean Salt en Eau Roma Water verwachten!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.