Body | Lush Pot O’Gold Shower Jelly

maart 29, 2015
Mijn badkamer raakt steeds voller met Lush producten. Ik probeer natuurlijk ook veel andere dingen uit voor de site maar zeker qua doucheproducten blijft ik toch terugkomen bij Lush. Voornamelijk door de bijzondere geuren denk ik:) Vandaag laat ik jullie een jelly zien met een hele speciale geur; de Pot O’Gold uit de Lente collectie!

Ik was altijd al gefascineerd door showerjelly’s en gaf er in de winkel vaak een duwtje tegen hihi. Gek genoeg had ik er nog nooit een mee naar huis genomen, ergens leken ze me ook wat onpraktisch. Anyway, nu staat dit gouden wondertje dus te shinen in mijn badkamer.

Lush mengde onder andere vanille, sinaasappel, ananassap en mirre om tot deze hele speciale geur te komen die een beetje honingachtig aan doet. Zeker niet voor iedereen weggelegd maar ik vind ‘m jummie.
Voor een pot van 250 gram betaal je €11,99 en het goedje is ook geschikt om je haren mee te wassen.
Oké de geur vind ik geweldig maar over de rest ben ik niet razend enthousiast. Als ik de showerjelly in zijn geheel gebruik komt er veel te weinig schuim vanaf, gebruik ik er een douchepuff bij dan schuimt het beter maar heb ik het idee dat hij razendsnel op gaat. Stukjes afscheuren vind ik onhandig en ook dan heb ik het idee dat ik super veel verspil, zonde want het is geen goedkoop product. Ook voor mijn haren vind ik de hoeveelheid schuim te weinig, zelfs met douchepuff.
Hij maakt je huid wel super zacht en laat een heerlijke geur achter, ook in je haar. Ik zou dus niet heel snel weer een jelly kopen, mits ik de geur net zo super vind als deze. Lush, mag hier een douchegel van komen?
Heb jij wel eens een shower jelly geprobeerd?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.