Body | Lush Ocean Salt Gezichts- & Bodyscrub

mei 14, 2016
Mijn badkamer is inmiddels een klein beetje aan het veranderen in een Lush paradijsje. Er komen regelmatig spulletjes bij om te testen en vaak eindigen die producten ook in mijn vaste collectie. De nieuwe aanwinst is Ocean Salt; een fikse scrub met zeezout, limoen en avocadoboter.

Deze scrub is zowel geschikt voor je gezicht als voor je lichaam maar ik moet daar wel meteen bij zeggen dat ik ‘m redelijk heftig vind voor het gezicht, niet doen met een gevoelig huidje als je het mij vraagt!

Zeewater is door het hoge mineraalgehalte erg goed voor je huid, daarom heeft Lush een flinke berg zeezout aan deze scrub toegevoegd. De citroen en limoen verfrissen je huidje en de avocado- en kokosboter zorgen weer voor de nodige verzachting.

Ik gaf het al aan; de scrub is redelijk pittig. De zoutkorrels zijn vrij groot en hard (duh), ik vind dat echt heel lekker maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen vrij heftig is op het gezicht. De scrub geeft een heerlijk fris gevoel en laat een fijn, zacht en verzorgend laagje achter op je huid, erg lekker! De geur vind ik een mini beetje tegen vallen, ik had meer limoen verwacht denk ik maar vies is het zeker niet. Je vind Ocean Salt vanaf €12,95 bij Lush, ga zeker even ruiken en voelen of het jouw ding is!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • asmaa

  ik heb vraag je hebben jullie winkel ik wil graag bobyscrub bestelen

  juni 18, 2018 at 9:20 am Reply
  • Mira Ennen

   Hoi:) Op de webshop http://www.lush.nl kun je alle producten bestellen!

   juni 18, 2018 at 7:51 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.