Lush

Body | Lush Lust Solid Perfume & Wash Card

april 24, 2018

Een tijdje terug rook ik bij Lush één van de meest bijzondere parfums ooit! Echt uniek ten opzichte van wat ik eerder allemaal geroken had. Lush was zo lief om me een potje solid perfume én een wash card op te sturen in deze geur, echt geweldig. Vandaag laat ik jullie de producten zien en vertel ik er wat meer over.

De parfums van Lush

In de afgelopen jaren heb ik flink wat producten van Lush gebruikt, meestal met heel veel plezier. Het assortiment is erg groot en elke keer als ik in de winkel ben, ontdekt ik wel weer nieuwe producten, echter had ik het parfumschap nog nooit heel goed bekeken. Ik stond deze keer wat langer in de rij en snuffelde aan wat geurtjes, op Lust was ik op slag verliefd en het is, zoals ik al eerder zei, echt een unieke en bijzondere geur.

Lush maakt niet zomaar geuren; elke geur is anders dan alles wat je al kent en het assortiment is geïnspireerd op kunst, muziek en poëzie, Zoals we van Lush gewend zijn, zijn ook de parfums 100% vegetarisch en dierproefvrij.

Lush ¨Lust¨

Lust wordt door Lush omschreven als een sexy jasmijnparfum die lang op je huid blijft hangen en zorgt voor een verleidelijk gevoel. Het is een krachtige en volwassen geur, die sommige mensen als zwaar zouden omschrijven. Ik hou wel van een flink aanwezige geur en het mag ook wel wat intenser. Extreem zwaar vind ik deze dan ook niet, vooral heel warm. Ik weet dat deze omschrijving misschien kant nog wal raakt maar geuren zijn zo extreem lastig te omschrijven. De noten in deze geur zijn jasmijn, ylang ylang, roos, vanille en sandelhout. Al met al een bloemige maar toch warme en wat zwaardere geur.

Solid Perfume €11,95/12gram

Dit leuke potje is gewoon de vertrouwde Lust-geur alleen dan in een solide vorm. Op het eerste gezicht lijkt de spray-variant me net wat frisser, maar dan kan ook gevoelsmatig zijn door de koele spray. Zo´n solide parfum heeft wat mij betreft voor- en nadelen. Voordelen vind ik dat je er heel erg lang mee doet en perfect is voor onderweg en op reis. Het nadeel vind ik dat ik het niet heel fris vind om altijd met mijn vinger in het potje te gaan.

Wash Card €2,50

Wash cards vind ik een geweldige uitvinding voor op reis; maar ook deze hebben nadelen. Je verspilt in mijn ogen snel product en het drogen vind ik niet super praktisch. Voordelen vind ik het enorme gemak voor onderweg en dat het product verpakkingsvrij is. Daarbij is het de ideale manier om voor een klein prijsje uit te zoeken of een geur bij je past. Voor wie dit product nog niet kent; het is een douchegel die je in zijn geheel mee in de douche kunt nemen om je in te zepen of waar je een klein stukje af scheurt, leuk he!

Eindoordeel Lush ¨Lust¨

Het is nu, onderaan dit artikel, niet echt een verassing dat ik fan ben van deze producten door de geweldige geur. Ik zou´m omschrijven als warm, sensueel en voornamelijk uniek, zeker de moeite waard om te gaan ruiken! Lush beloofde dat de geur lang zou blijven hangen en dat hebben ze zeker waar gemaakt. De spray parfum bleef echt uren sterk ruiken, de solid parfum blijft goed hangen maar zwakt wel wat af. In combinatie met de washcard ruik ik dan weer wel de hele dag naar mijn nieuwe favoriete geur:). Zeer zeker een aanrader en gewoon te vinden in het vaste assortiment van Lush, zowel in de winkels als online. De vloeibare variant van Lust vind je in deze review.
Wat is jouw favoriete parfum?

*De producten in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.