Lush Sleepy

Body | Lush komt met iets heel tofs!

mei 4, 2018

Nieuwtjes van Lush vind ik altijd leuk, maar dit keer komen ze wel met een hele leuke lancering; namelijk #LushLabs! De naam zegt het al een beetje; producten die recht uit het fancy Lush Lab komen, vers uit de handen van de uitvinders! De komende maanden kunnen we in ieder geval heel veel nieuwe producten gaan verwachten en dat klinkt goed! Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit nieuwtje en vertel jullie er graag wat meer over. 

Vanaf nu komt #LushLabs elke 29e van de maand met exclusieve online producten waarop je als klant gemakkelijk feedback kunt geven. De producten zijn stuk voor stuk limited edition en geïnspireerd door de Lush-community. De eerste lancering in deze nieuwe reeks zijn 6 zepen (naked) met geheel nieuwe ingrediënten, deze zijn 29e april gelanceerd en dus nu al te koop! Lush lanceert de producten digitaal en moedigt de conversatie met klanten aan door middel van de #LushLabs. Op deze manier kun je dus gemakkelijk feedback geven via social media op de nieuwe en soms experimentele producten.

Lush wil met deze nieuwe collecties hun klanten betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Hierdoor kunnen ze de feedback direct toepassen op zowel het proces als de producten. Het toffe vind ik dat je op deze manier hele unieke en nieuwe producten kunt testen en meteen je feedback kunt doorgeven. De producten worden eventueel aangepast en de beste producten komen misschien wel in het vaste assortiment! Het kan dus zijn dat je iets via #LushLabs koopt, feedback geeft en het maanden later in het vaste assortiment van Lush tegen komt met wat aanpassingen. Ik hoop dat er met deze lancering ook een aanpassing komt in de verzendkosten. Dat zou bij mijzelf in ieder geval voor een stuk meer bestellingen zorgen;).

Ik ga de #LushLabs zeker volgen en ben heel erg benieuwd wat er de komende maanden allemaal voor toffe producten gaan komen!
Had jij al over #LushLabs gehoord?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 • Eefke

  Thnx voor het leuke nieuwtje. Ik ga lushlabs ook zeker in de gaten houden. X

  mei 4, 2018 at 8:02 am Reply
 • Deb

  Wat een leuk nieuwtje, had ik nog niet van gehoord. Ga het vanaf nu in de gaten houden. De zepen laat ik aan me voorbij gaan, maar ben benieuwd waarmee ze deze maand komen.

  mei 6, 2018 at 5:36 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ja zeep is ook niet heel erg mijn ding maar ik ben echt excited voor de komende maanden 😀

   mei 6, 2018 at 5:37 pm Reply
 • Balou

  Ohhhh i love it! Wat een mega leuk nieuwtje, thanks. Als de verzendkosten lager zouden worden, ga ik inderdaad ook voortaan online bestellen bij Lush. Haal nu eigenlijk altijd mijn producten bij hun in de winkel omdat ik de verzendkosten zo duur vind…

  mei 14, 2018 at 3:30 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaa nu bestel je niet voor 1 item helaas! Vroeger hadden ze dacht ik boven de €40 gratis verzending, misschien dat dat nog terug komt. We zijn vast niet de enigen met dit “probleem”.

   mei 14, 2018 at 3:32 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.