Body | Lush Ickle Baby Bot Bath Bomb

augustus 18, 2017
Deze week was het eindelijk weer eens zo ver, ik ging in bad. Omdat we thuis geen bad hebben ben ik afhankelijk van hotels en logeerpartijtjes voor het testen van badproducten. Als ik van te voren weet dat er een badsessie aan zit te komen, zorg ik er meestal voor dat ik iets van Lush heb om te testen. Dit keer ging ik voor deze schattige kleine robot met een ontspannende geur. Leuke bijkomstigheid; het is een van de goedkopere badproducten van Lush.

Deze milde bath bomb heeft een kalmerende werking en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid én babyhuidjes vanaf 6 maanden. De geuren van sandelhout en lavendel werken zeer rustgevend, het water krijgt een rustige, lichtblauwe kleur. Redelijk simpele bomb dus, maar wel met een rustgevend effect. Na gebruik ben je klaar voor een heerlijke nachtrust en is je huid zijdezacht. Voor de mannelijke badderaars onder ons (of de anti-glitter vrouwen); na gebruik van deze zit je, in tegenstelling tot veel andere Lush badproducten, niet onder de glitters.
Naast sandelhout en lavendel, vind je in de ingrediënten ook nog kamille-olie, wat ook kalmerend en verzachtend werkt. Een groot deel van de ingrediënten zijn van natuurlijke afsprong, het overige gedeelte is dan wel synthetisch (zoals parfum en kleurstof), maar wel veilig synthetisch. Zowel alle ingrediënten als het eindproduct zijn niet op dieren getest zoals altijd bij Lush.

In bad gaan is bij mij altijd een heel ritueel. Ik zorg er voor dat ik voor ik in bad stap alles wat ik wil gebruiken in bad al lekker klaar heb liggen, dit zijn vaak maskers voor huid en haar, een scrubje, wat te lezen, shampoo, uitgebreide reiniging en meer. Of een bruisbal nou €7 of €0,20 heeft gekost, ik geniet altijd er van mijn badjes en probeer er het maximale uit te halen. Deze bomb vond ik qua bruiseffect niet echt spectaculair, hij lost gewoon op en er komt licht blauw water, so far so good. De geur vind ik fantastisch, de combinatie van het warme, ietwat kruidige sandelhout met het fijne lavendel is heerlijk. Ik word ontspannen van de geur en heb zin om na mijn bad heerlijk in een schoon bed met heel veel kussens te kruipen.

De geur blijft lang aanwezig maar word wel iets minder als je heel lang baddert. Het ontspannen gevoel blijft, ik ben dan ook na gebruik heerlijk in slaap gevallen in een lichte walm van lavendel, heel fijn. Van de geur ben ik dus groot fan, het effect en de kleuren zijn verder wat simpel maar het is met €2,95 dan ook een van de goedkopere bath bombs van Lush. Fijn robotje, aanrader als je op zoek bent naar wat simpels om lekker mee te ontspannen.
Wat is jouw favoriete bath bomb of bruisbal van Lush?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.