Body | Lush The Icing On The Cake Shower Smootie

oktober 16, 2015
Ieder jaar kijk ik weer uit naar de wintercollectie van Lush. Dit jaar hebben we in tegenstelling tot vorig jaar geen bad, misschien maar beter ook want de bruisballen waren onweerstaanbaar. Omdat ik anders helemaal los ga moest ik zelf thuis al kiezen wat ik ging kopen en ik besloot voor deze shower smootie te gaan, ook wel roulade genoemd. Op de foto’s van Lush was ‘ie ontzettend mooi, in het echt al wat minder en op mijn foto’s moet ik iedere keer aan een worst denken. Ik heb nu spijt dat ik geen mooier product heb gekozen om te fotograferen, kennen jullie dat?

Deze worst (haha) gebruik je in de douche als spons of je breekt er stukjes af om je mee te wassen. Hij heeft een zoete geur met onder andere sinaasappel en limoen voor een frisse “touch”. Kastanjepuree en amandelboter maken de roulade super zacht voor je huid en zeer geschikt voor winterse droge velletjes.
Ik vind de geur heerlijk, lekker zoet maar niet te chemisch zoet, heel fijn! Het fruitige ruik ik niet echt, eerder een soort notengeur. De roulade is zoals beloofd erg verzorgend en mijn huid is na het douchen ontzettend zacht, ook blijf je de geur nog een hele tijd ruiken.
Ik vind het niet een van de mooiste  en lekkerste producten van Lush maar qua verzorging vind ik het wel een aanrader:)
Je vind ‘m bij Lush online en offline voor €7,95 per 100 gram. Bovenstaand stukje is ongeveer 70 gram.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.