Body | Lush Bubbly Showergel

november 17, 2016
Qua verzorging zijn er een aantal producten van Lush die ik standaard gebruik. Als ik dan in de winkel ben om mijn voorraad aan te vullen moet ik me altijd enorm inhouden om mijn mandje niet vol te gooien met dingen die ik niet nodig heb. Dat gaat meestal goed maar soms raak ik op slag verliefd op een product, als ik het dan enigszins naar mezelf kan verantwoorden, gaat het mee naar huis. Bubbly was zo´n product, ik was meteen weg van de geur en douchegel heb je nooit te veel, toch?

Fijn bij Lush vind ik dat ze van alle douchegels ook mini flesjes hebben, hier doe ik meestal echt maanden mee omdat ik er zuinig mee ben en ze zijn nou eenmaal zuinig in gebruik. Deze douchegel bevat verzachtend zeewier, cognac-olie en de geur van limoen en oranjebloesem. Ook vinden we in de ingrediënten vers druivensap en doet de geur van zoete sinaasappel denken aan zomerse temperaturen en witte stranden.
Zoals altijd bij Lush zijn zowel het eindproduct als de ingrediënten niet getest op dieren en kun je het flesje recyclen in de winkel. Druivenblad-infusie werkt verzachtend voor de huid, limoenolie is verkwikkend en beschermend net als zoete sinaasappelolie. Een geur om vrolijk van te worden en die ondanks het zomerse karakter toch erg goed bij de winter past door de warme geur.

 

 

Qua werking is dit product prima in orde, een paar drupjes zorgen voor voldoende schuim, een schoon gevoel en een zachte huid. Geuren vind ik altijd heel moeilijk te omschrijven maar de zoete sinaasappel ruik je erg goed, ontzettend lekker. De geur doet me een beetje denken aan bloedsinaasappel en is zoet, maar niet suikerzoet als jullie snappen wat ik bedoel. Het is een hele warme geur waar je oprecht vrolijk van wordt. Ik raad jullie zeker aan om even aan het flesje te gaan snuffelen als je bij Lush bent, absolute aanrader. Voor een flesje van 100g betaal je €8,95, redelijk aan de prijs maar als je een beetje zuinig doet kun je hier echt maanden mee vooruit. Deze geur komt helaas uit de feestdagen collectie en is dus niet standaard verkrijgbaar.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.