Body | L´Occitane Joyeuses Fetes Handcreme

november 30, 2016
Vandaag een review van een product van L´Occitane, een merk wat ik nog nooit eerder probeerde. Net als veel andere merken kwam ook L´Occitane met een speciale collectie voor de feestdagen, ik probeerde daar de handcrème van.

De handcrème heeft de geur van witte bloemen en groene thee, een verrassende, winterse combinatie. De ingrediënten associeer ik niet direct met de feestdagen maar het is zeker weer een wat anders dan de standaard ingrediënten als kaneel en cranberry. Bij L´Occitane bedenken ze niet zo maar geuren, er zit een verhaal achter. Olivier van L´Occitane herinnert zich nog goed de geur van de witte bloemen van kamperfoelie die tot bloei komen toen hij als kind naar school liep. 
De handcrème is licht maar wel zeer verzorgend door de toevoeging van sheaboter. De verpakking is geïnspireerd op Frans dominopapier. Dominopapier is een papier wat in Frankrijk werd gebruikt om de planken in kasten te bedekken, zo werden kostbare en geliefde accessoires beschermd tegen beschadigingen. De papieren werden op een bijzondere en ingewikkelde manier bedrukt om zo de patronen met verschillende kleuren te creëren.
Niet zomaar een product dus maar echt een waar over nagedacht is, zowel het product als de verpakking. De geur vind ik lekker, subtiel bloemig met een vleugje groene thee er doorheen. De crème is heel licht en niet vettig maar hij verzorgd goed, mijn droge winterhandjes zijn goed verzorgd en het mooie tubetje stop ik met veel plezier in mijn tas. Je vind de handcrème in de winkels van L´Occitane en online voor €8.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.