Body | Lady Speed Stick Wild Freesia

december 6, 2016
Al jaren is iedereen er lyrisch over; Lady Speed Stick deodorant. Ik ben al jaren trouw fan van mijn eigen deodorant, hou helemaal niet van stickdeo´s maar was toch nieuwsgierig, waarom is iedereen zo enthousiast. Van USgroceries kreeg ik deze variant om uit te proberen en ik vertel jullie vandaag hoe dat bevallen is.

Rol en stickdeo heeft me nooit echt getrokken. Ik vind het koude, frisse gevoel van een spray erg fijn en voor tussendoor bijwerken vind ik het niet heel prettig om langs een vieze oksel te gaan. Toch heeft iets anders dan een spray ook voordelen; bijwerken onderweg of in een kleine ruimte is toch wat prettiger met een stick dan met een walm spray.
De deodorant werkt makkelijk, de vorm is handig en je draait de stick makkelijk omhoog en omlaag met het wieltje. De geur is licht zoet en bloemig maar ruikt absoluut niet overheersend, lekker subtiel. LSS belooft je 24 uur fris te houden en doet dat in de praktijk ook. Ik ben absoluut geen zweter maar toch moet ik, net als iedereen deodorant gebruiken, anders ruik je aan het einde van de dag echt wel iets. Een heel groot voordeel vind ik dat de stick niet kruimelt of afgeeft op kleding. Dit is bij sprays soms echt heel storend en erg zonde van je kleding.

Bij het gebruik van deze variant had ik tussendoor helemaal niet de behoefte om bij te smeren of zelfs te sprayen, ik voelde me gewoon fris. Waarom het zo fantastisch werkt kan ik niet helemaal traceren, vast een geheime formule maar ik snap wel waarom dit zo´n hype is. Ik vind ´m ontzettend fijn maar eerlijk is eerlijk, spraydeo heeft nog steeds mijn voorkeur. Je vind Lady Speedstick bij de webshop USgroceries, je betaalt daar €3,99.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.