Kruidvat Spa Secrets

Body | Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

oktober 19, 2017
 ¨Spa Mira¨ is een welbekend begrip hier thuis. De badkamer wordt dan omgetoverd tot een heuse spa vol met heerlijke producten, geurkaarsjes en een hapje en een drankje. Bij een fijne spa-avond thuis hoort natuurlijk een leuke serie of een tof boek en vers gelakte nageltjes. Fijn om te merken dat er steeds meer producten op de markt komen waarmee je thuis makkelijk een luxe spa-gevoel kunt creëren. Ik maakte weer een spa van mijn badkamer en probeerde deze Kruidvat Spa Secrets producten uit.

Kruidvat Spa Secrets

Met de Spa Secrets haalt Kruidvat exotische en authentieke rituelen naar je eigen Hollandse badkamertje, zo zagen we in de schappen al Treasures of Morocco, Miracles of Bali en Magic of Brazil. De Spa Secrets producten springen wat mij betreft de schappen uit en ook deze lijn is weer uitgevoerd in een opvallende kleur. Deze nieuwe luxe lijn is geïnspireerd op het oer-oude Ayurveda ritueel uit India (de kunst van het leven). Het weelderige witte lotus en sesamolie zorgen voor een perfecte harmonie van lichaam en geest, aldus Kruidvat.
De collectie bestaat uit een shower foam, shower milk, rice body scrub, body gel-in-oil en een body milk spray. De dik gedrukte producten ga je terug zien in deze review.

 

Body Gel-in-oil €4,99

Ik had nog nooit van een body gel-in-oil gehoord maar deze unieke textuur combineert de frisse eigenschappen van een gel met de rijke verzorging van een crème. In dit product ruik in ten opzichte van de andere producten net iets meer kruidigs, lekker wel. Om eerlijk te zijn vind ik de textuur niet super bijzonder, het is meer een iets dunnere en lichtere bodylotion zoals ik het ervaar. Mijn huid blijft wel heerlijk verzorgd en lekker ruikend achter, fijn product dus, ik had alleen iets meer een frisse gel-substantie verwacht.

 

Shower Foam €3,99

Deze gel verandert direct in een flinke berg lekker ruikend schuim waar je huid lekker zacht van wordt. Het schuim is lekker, voordeel vind ik dat er niet meteen zo’n enorme schuimexplosie komt die je bij andere merken wel eens ziet. Ik heb nu niet het idee dat ik onnodig veel schuim weg spoel. De geur  vind ik echt heel moeilijk te omschrijven, het is bloemig, een mini beetje kruidig en een mini beetje zoet. Ik weet niet of jullie weten hoe lotus ruikt, maar die geur ruik ik wel duidelijk terug. Mijn huid vind ik na gebruik niet heel overdreven zacht aanvoelen, gewoon normaal eigenlijk; schoon en fijn.

Rice Body Scrub €3,99

Met deze scrub kun je je huid op een zachte, maar intensieve manier scrubben. Kruidvat belooft een soepele, gladde en zijdezachte huid na gebruik. Ook hier weer die typische geur die lastig te omschrijven is, wel wat minder aanwezig dan bij het schuim. Ik was positief verrast door de rijstscrub, de korreltjes zijn klein, mild en voelen vrij zacht aan, erg lekker. Als je van een wat zachtere scrub houdt qua gevoel, kan ik je deze zeker aanraden!

Eindoordeel Kruidvat Spa Secrets

Lekkere lijn dus met echt de moeilijkst te omschrijven geur ooit, ik ga toch het meest richting ¨bloemig¨ denk ik. De geur vind ik dus lekker maar niet super mega bijzonder en luxe, gewoon goed en fijn en zeker fijne producten als je een klein budget hebt. Leuke producten ook om straks (ja ik begin er nu al over) met de feestdagen cadeau te doen. Je vind de producten vanaf heden bij Kruidvat!

Hou jij van de geur van lotus?

*De producten in dit artikel heb ik gekregen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.