Body | Korres Basil Lemon Body Milk

november 24, 2015
Vorig jaar schreef ik al over het bijzondere Griekse merk Korres. Je vind dat artikel via deze link. Nu vind ik de fotokwaliteit echt dramatisch en bijna gênant, aan de andere kant fijn om te zien dat ik in ieder geval vooruit ben gegaan. Inmiddels heeft Korres al iets meer mensen in Nederland bereikt én is het zelf in ons kikkerlandje te verkrijgen. Tot mijn grote vreugde liep ik onlangs bij Hotel Droog in Amsterdam tegen een mini schapje Korres aan en nam ik deze mooi fles body lotion met basilicum en munt mee.

In het artikel van vorig jaar vind je wat meer uitgebreide info over het merk Korres. Het is in ieder geval een authentiek Grieks merk met homeopathie en natuurlijke ingrediënten (minimaal 80%) als basis. De producten zijn niet getest op dieren en op verpakking is makkelijk en snel terug te vinden wat er wel en niet in zit.
Deze body milk is een dunne en rijke lotion die je huid hydrateerd, verrijkt met vitaminen en een energieboost geven. Dat laatste snap ik niet helemaal maar het klinkt marketing technisch vast geweldig. Tussen de ingrediënten vind je onder andere amandelolie en shea butter, dit maakt dat de body milk ondanks haar luchtige structuur toch zeer geschikt is voor een droge winterhuid. Verder is de body milk dermatologisch getest en bevat ‘ie geen parabenen.
Hij is in gebruik niet zo vettig als de butters van The Body Shop die ik in de winter vaak gebruik en ook net iets minder hydraterend. Hij smeert makkelijk uit en hydrateert goed hoor, het is alleen niet dat je na een dag nog steeds een vettig laagje voelt, bijsmeren is dan wel nodig. Waar ik wel echt heel tevreden over ben is de geur; de citroen overheerst maar je ruikt ook ergens iets kruidigs. Nu hou ik van kruidig maar veel mensen kunnen dat niet waarderen, deze geur is prima te doen als je niet van kruidig houdt want het is erg subtiel. De frisse geur in combinatie met de luchtige substantie maakt dat ik dit een heel fijn product vind maar wel iets geschikt voor de zomer!
Je vind ‘m dus bij Hotel Droog maar ook bij Cosmania voor €14.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.