Body | Kneipp Beauty Geheim Body Crème

april 18, 2017
Kneipp Beauty Geheim had ik wel eens voorbij zien komen en het was me altijd een beetje onduidelijk wat voor producten dit nou waren. Niet heel gek want het heet natuurlijk niet voor niks Beauty Geheim. Vandaag laat ik jullie de body crème in deze lijn zien en vertel ik jullie wat meer over dit ¨geheim¨.

Beauty Geheim is een productlijn van voedende, hydraterende en verzorgende producten. Door een combinatie van verschillende natuurlijk oliën, zoals onder andere arganolie en olijfolie, biedt deze lijn de ultieme verzorging voor je huid. De producten van Kneipp bevatten geen conserveringsmiddelen zoals parabenen en geen minerale oliën of silicone oliën.

Deze nieuwe crème van Kneipp beloofd verslavend te zijn en een spa-gevoel te creëren. De crème is zeer rijk en voedend en zou een betoverende, luxe geur hebben. In de ingrediënten vind je arganolie voor weerstand, zachtheid en glans. Wonderboomolie voor een gezonde huid met een stralende teint. Olijfolie voor een gezonde vochtbalans en het tegen gaan van huidverzorging. Als laatste natuurgeheim nog marulaolie, dit heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid.

De geur vind ik lekker, maar eerlijk gezegd niet heel speciaal. Hij ruikt heel erg naar crème, een beetje zoetig en ook wel naar olie. Het is zeer zeker een aangename geur maar voor mij geen hele speciale, dat had ik misschien wel verwacht, aan de andere kant zitten er natuurlijk ook geen hele specifiek geurende ingrediënten in.
Qua verzorging springt deze crème er wel uit voor mij. Hij is heel rijk maar trekt toch snel in en voedt de huid ontzettend goed. Een graadmeter voor mij is altijd, voel ik de volgende ochtend de crème nog op mijn benen? Nou wil ik natuurlijk geen vette laag voelen maar als mijn benen de volgende ochtend buitengewoon zacht aanvoelen, weet ik dat de crème goed is, en dat was het geval. Ik gebruik deze met veel plezier, ik hou wel van specifieke geuren maar lekker neutraal is ook wel eens fijn. Je vind ´m voor €9,99 bij de drogist.
Heb jij wel eens wat uit deze lijn geprobeerd?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.