Kneipp Badparels

Body | Kneipp Badparels

januari 17, 2018
Nog niet heel lang hebben wij hier thuis weer een bad en ik maak daar dankbaar gebruik van. Ik gebruik vaak badbruisballen of een olie, badparels ken ik wel van heel vroeger maar heb ik de laatste jaren eigenlijk nooit meer gebruikt. Onlangs werden deze busjes Kneipp Badparels bezorgd en ging ik uitgebreid in bad om ze te proberen!

Kneipp Badparels

Kneipp komt dus met deze kleine balletjes in drie verschillende varianten, één verpakking is goed voor twee keer gebruiken en de parels hebben een verzorgende werking op je huid. Mocht je het nog niet weten: alle producten van Kneipp zijn vrij van o.a. siliconen en conserveringsmiddelen, deze badparels zijn tevens ook geschikt voor veganisten. Dat laatste klinkt misschien stom maar het is niet ongebruikelijk dat er bijvoorbeeld dierlijke kleurstof of bijenwas gebruikt wordt in beautyproducten.

Ik kan je alvast vertellen dan ik één van de drie varianten echt fantastisch vind en laat ze je hier graag even zien..

Take a Break and Relax

Het groene busje bevat badparels met de geuren van watermunt en yuzu en ik kan alvast zeggen dat dit vanaf nu mijn lievelingsgeur van Kneipp is.
Deze heerlijke frisse geur is bijzonder door de warme citrusgeur van yuzu en het frisse maar toch zachte van de watermunt. Een zeer geslaagde combinatie en ik hoop dat Kneipp meer producten uit gaat brengen in deze geur.

 

Pamper Yourself and Feel Marvelous

Deze roze balletjes ruiken bloemig en rozig en absoluut niet standaard.
Ik verwachte een standaard rozengeur en je ruikt ook degelijk wel rozen alleen dan net even wat anders dan gewend. Ik ruik iets wat ik bijna kruidig zou noemen, erg lekker en een absolute aanrader voor rozenfans!

 

Enjoy Life Every Single Day

Deze oranje variant bevat de geuren van kumquat en mandarijn en leek mij vooraf de lekkerste.
In de praktijk vind ik ´m een klein beetje tegenvallen, al ligt mijn lat qua geuren ook erg hoog bij Kneipp. Ik vind de geur zeker lekker alleen ook vrij standaard en ik had gehoopt op meer mandarijn. Het is in mijn beleving nu vooral gewoon een citrusgeur.

Eindoordeel

Volgens de verpakking kun je twee keer met een busje doen, ik heb drie keer geprobeerd. Dat kan maar de geur is dan wel echt minimaal. Qua verzorging merk ik duidelijk dat er olie in het product zit, fijn voor de droge winterbeentjes! Het effect geeft je bad een lichte kleur en geen effect of schuim. Niet heel bijzonder maar gewoon een lekker eenvoudig badproduct waarbij je krijgt wat je verwacht. De balletjes lossen snel op en laten geen zooi achter in je bad. Een busje kost €3,99 en is gewoon verkrijgbaar bij de drogist. Ik was positief verrast door dit bedrag, en zou het er zeker voor over hebben.

Welke geur lijkt jou de lekkerste? 

*De producten in dit artikel heb ik gekregen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.