Body | Intergalactic Bath Bomb

januari 18, 2017
Zo zie je nooit een bath bomb hier en zo twee op een rij. Ik twijfelde eerst een beetje om er twee achter elkaar te plaatsen, maar ik hou van badderen en van Lush en te veel bath bombs bestaat eigenlijk niet. Vandaag deze vrolijke blauwe versie die ik heel lang geleden al eens kocht maar niet hier behandelde.

Deze vrolijke en bijzondere bath bomb tovert je bad om tot een kleurrijk en glitterend geheel. De geur is een frisse combi van pepermunt, cederhout en grapefruit, fris met een warm toefje dus. Deze bal heeft een oppeppend effect voor je lichaam en je humeur.

In de ingrediënten vind je onder andere grapefruitolie, dat werkt verkwikkend en verfrissend. Pepermuntolie werkt verkoelend en verkwikkend, vetiverolie is er aan toegevoegd voor een ontspannende werking.
Eerlijk is eerlijk, ik weet niet of je de review van gisteren hebt gelezen over The Experimenter maar ze lijken best een beetje op elkaar. Intergalactic geeft ook een spectaculair effect van stromende kleuren maar heeft iets meer blauw in zich. Als de bal is opgelost, blijft er een helder blauw water met lekker veel kleine glittertjes. Qua geur is Intergalactic warm maar ook zeker fris, een heerlijke combinatie die zeker in het rijtje van mijn favorieten thuis hoort.
Deze badbruisbal probeerde ik, logischerwijs niet in mijn fotostudio maar in bad. Vandaar geen van het badwater, die kun je via deze link wel makkelijk terug vinden.
Na gebruik is mijn huid extreem zacht, zoals eigenlijk altijd bij Lush, ook bij deze bal blijven er glittertjes achter op de huid. Ik vind ´m qua geur geweldig, qua effect wint The Experimenter het dus het blijft een lastige keuze. De bal op zich vind ik een aanrader, fijn effect, mooie kleuren en een hele lekkere geur! Je vind ´m bij Lush voor €5,95, zowel het eindproduct als de ingrediënten zijn niet getest op dieren.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.