Body | Comfort Zone Tranquillity Discovery Kit

oktober 26, 2016
Tot voor kort was ik totaal onbekend met het merk Comfort Zone, terwijl het toch al 20 jaar bestaat. De Tranquillity lijn is een van de eerste productlijnen van Comfort Zone en is nog hetzelfde als 20 jaar geleden. Tranquillity belooft, zoals verwacht, een rustgevend en ontspannend effect, ik probeerde een aantal producten om te kijken of dat ook echt zo is.

Ik probeerde de afgelopen tijd deze discovery kit met daarin een bergje mini producten. Tranquillity is een blend van noten en etherische oliën die geselecteerd zijn vanwege hun anti-stress eigenschappen. De formules bevatten geen siliconen, mineralen, kleurstoffen en SLES, de ingrediënten zijn voor 96% van natuurlijke oorsprong en de verpakkingen recyclebaar.
De geur bestaat voornamelijk uit zoete sinaasappel, cederhout en damastroos. Deze etherische oliën staan bekend om de ontspannende werking. Verder vind je als toevoeging nog sandelhout, geranium en vetiver.

Shower Cream €27,50/200ml
Deze douchegel is erg hydraterend en zorgt voor een zachte en lekker ruikende huid. In de ingrediënten vind je onder andere het voedende amandelolie terug. De textuur is romig, hij schuimt voldoende en geeft een luxe gevoel.

Body Lotion €39/200ml
Deze verzachtende bodylotion heeft een lichte maar hydraterende textuur die erg snel intrekt. Het is geen extreem voedende bodylotion voor winterweer en droge huidjes maar wel een hele fijne met een heerlijke luxe en subtiele geur.
Hand Cream €22,50/75ml
Deze handcrème is niet vettig, trekt snel in en bevat geen siliconen. De voedende textuur helpt je handen herstellen en beschermen tegen schadelijke invloeden en veroudering. De handcrème ruikt heerlijk zoet, rustgevend en erg luxe.
Bath & Body Oil €79/200ml
Deze luxe verzachtende olie kun je in bad gebruiken of gewoon op je lichaam. In aanraking met water verandert de olie in een melkachtige vloeistof, erg bijzonder. Qua geur lijkt ´ie net iets anders dan bijvoorbeeld de handcrème, iets minder lekker naar mijn mening.
Blend €79/50ml
Deze blend van aromatische oliën van cederhout, zoete sinaasappel en jojoba is ontwikkelt om voor het ultieme ontspannen gevoel te zorgen. De geur verlicht de spanning en draag bij aan een rustig gevoel, ideaal om bijvoorbeeld voor het slapen gaan te gebruiken. Je kunt deze olie branden of een drupje op je kussen laten vallen.
Qua geur vind ik dat er onderling tussen de producten wel wat verschil lijkt te zetten, de een is lekkerder dan de ander. Zo zijn de handcrème en de bodylotion mijn favorieten, echter vind ik de hele lijn absoluut ontspannend en doet de geur me echt aan luxe spa´s denken. Prijzige producten dat wel, maar kwalitatief erg goed, heel rustgevend en leuk om cadeau te geven of te vragen. Je kunt ze hier kopen, daar kun je ook salons vinden die ontspanningsmassages met de producten aanbieden:)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.