Body | Beauty Kitchen

september 28, 2016
Een paar weken geleden woonde ik het ontzettend leuke event van Beauty Kitchen bij. Tijdens dit event werd het natuurlijke en ontzettend gave merk aan ons gepresenteerd en mocht ik onder andere mijn eigen scrubje maken! Ik laat jullie vandaag een scrub, een handscrub, een multifunctionele balm en een lippenbalsem zien:)

In de UK is dit Schotse merk al tijden mega populair, niet gek aangezien de producten 100% natuurlijk zijn maar toch heel betaalbaar. JoAnne is de oprichtster van dit merk, ze maakt zich hard voor natuurlijke en mooie producten die niet fake zijn. Met haar scheikundige achtergrond en een enorme passie voor beautyproducten heeft zij voldoende skills in huis om een prachtig merk met mooie producten op te zetten.

 

 

Moisturising Body Polish €19,99
Op het event mocht ik zelf een scrub maken, deze stand zijn ook in de winkel terug te vinden en een absolute aanrader. Ik koos als basis sinaasappelschillen, daarna himalayazout en als toevoeging citrusolie. Al met al een fris zoete combinatie en een redelijk grove scrub. Na het scrubben blijft er een laagje olie achter op je huid waardoor je lichaam mooi verzorgd achter blijft.

 

60 Second Manicure €12,99
Ook de 60 second manicure kon zelf gemaakt worden. Ik nam een variant met munt mee naar huis en vind ´m geweldig. Eigenlijk is het gewoon een handscrub met een flinke laag olie. Ideaal om je handen even snel te scrubben, daarna zien je handen en nagelriemen er netjes uit en voelen je handen zacht aan.

 

Handbag Beauty Balm €19,99

Deze balsem is een multifunctioneel potje dat je makkelijk mee kan nemen in je handtas. Hij is in principe geschikt voor alles, droge plekjes, handen en je gezicht. Ik vind deze voornamelijk fijn als handcrème en soms voor droge plekjes op mijn ellebogen.

Refresh Me Wonder Balm €3,99
Deze minty lippenbalsem is gewoon zo verkrijgbaar maar ook als DIY-kitje. Ik gebruik deze zelf als lippenbalsem maar het product is ook prima geschikt om op droge plekjes te smeren De balsem is flink minty, verzorgd mijn lippen prima en geeft geen verslavend effect. Door de aanwezigheden van bijenwas in dit product is het niet geschikt voor veganisten.
Even een korte kennismaking voor jullie met Beauty Kitchen. Ik vind de producten fijn, eigenlijk gewoon zoals verwacht, ze doen wat ze beloven, hebben fijne geurtjes en ingrediënten, mooie verpakkingen en prima prijsjes. Je vind de producten bij Holland And Barret (ook online), in het filiaal in Rotterdam is ook de machine te vinden om zelf scrubjes te maken:).
*Dit artikel bevat affiliate links.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.