Body | Aveda Stress-Fix Badzout + DIY Scrub

juni 23, 2016
Ik durf inmiddels wel toe te geven dat ik de laatste tijd een beetje gestrest ben geweest, dat Sas dan ook met dit potje aan kwam zetten was precies op het juiste moment. Ik kende Stress Fix van Aveda al in de vorm van bodylotion en was al fan van de geur. Ik probeerde bij iemand anders het badzout uit omdat we zelf geen bad meer hebben, én bedacht een manier om toch thuis te kunnen genieten van dit zout.

In het product vind je vooral heel veel lavendel, ik ben daar echt gek op en het werkt zeer ontspannend. Het aroma is gemaakt met essentiële oliën en volgens de kunst van de aromawetenschap, makkelijk uitgelegd betekent dat, dat er gewoon heel veel moeite is gedaan om de geur samen te stellen en deze extra ontspannend te maken. Verder heeft het badzout het Ecocert keurmerk, wat betekent dat het in ieder geval voor 95% biologisch is.
Ik vertelde jullie al dat ik enorm fan ben van deze geur en dat ik ‘m absoluut ontspannend vind werken, qua badzout werkt het ook allemaal prima, de geur komt goed vrij en het is allemaal niet té zout. Omdat ik, en velen met mij, geen bad heb thuis heb ik wat anders bedacht om toch lekker gebruik te maken van dit zout. Ik meng het zout met een neutrale douchegel of met olijfolie en scrub mijzelf er mee. Dit mengen doe ik voor ik ga douchen en steeds een klein beetje, anders lost het zout te veel op en heb je er weinig meer aan, of je moet een huidolie willen maken;) De geur blijft dan lekker hangen op je huid en de zoutkorreltjes zijn heel erg fijntjes dus ook met een gevoelig huidje kun je er prima mee “scrubben”. Ik vind het zout  met €41,50 wel vrij prijzig maar als je ‘m bewaart voor de momenten dat je écht even ontspanning nodig hebt dan vind ik wel het geld waard.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.