Body | Blond Amsterdam Bodywash

december 12, 2014
Terug van weggeweest! School, werk, stage, een verhuizing én ziek zijn zorgde er voor dat het de afgelopen week even helemaal mis liep met de planning. Vanaf vandaag gewoon weer (bijna) dagelijks een artikel!
Ik twijfelde een beetje of ik deze douchegel wel moest reviewen. Hij is niet meer te koop bij Blond Amsterdam zelf namelijk, wel bij veel budgetwinkels. Omdat ik ‘m zo ontzettend lekker vind besloot ik er toch even aandacht aan te besteden:)
Zilver
Ik vind blond zelf wel leuk maar ben geen fan. Ik vind het toch iets te hysterisch voor in de kast maar wel altijd leuk om bij anderen te zien. De blauw witte lijn vind ik wel erg tof, iets neutraler. De fles is voor Blondfans heel erg herkenbaar, de zilveren dop geeft een luxe uitstraling.
Eucalyptus en mandarijn
Deze geurcombinatie vond ik erg bijzonder maar erg lekker. De frisse eucalyptus is erg aanwezig maar word wat afgezwakt door de zoete mandarijn, lekker! Vooral in de ochtend is deze hier favoriet, niet te scherm maar toch verfrissend. De douchegel lijkt wel een beetje uit te drogen, zeker in de winter dus nog wel even na smeren als je daar snel last van hebt.
De originele prijs ligt rond de €10, bij een budgetwinkel betaal je zeker de helft.
Wat vinden jullie van Blond Amsterdam?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.