Biomed High Five Handcrème

Body | Biomed High Five Handcrème

november 13, 2015
Van Biomed kreeg ik een pakketje met een aantal producten waar onder deze handcrème. Ik sloeg natuurlijk meteen aan het testen met dit voor mij onbekende merk. De Biomed High Five Handcrème is als eerste aan de beurt voor een review!

Biomed High Five Handcrème

Biomed is op dit moment het leidende medische en natuurlijke gezichtsverzorgingsmerk in Duitsland en hard op weg om Nederland te veroveren. Deze handcrème is voor 99% biologisch en bevat geen parabenen. De makers van Biomed hebben ruimschoots ervaring in het apothekersvak, hierdoor vind je in de producten een bijzondere combi van medisch werkzame stoffen en biologische ingrediënten.

Beschermend en vochtinbrengend

Deze beschermende en vochtinbrengende handcrème is ideaal voor de winter en bevat onder andere cacaoboter, aloë vera, shea boter en argan olie. De combinatie van ingrediënten herstelt beschadigingen aan de huid en legt een laagje om de huid heen. Hierdoor wordt je huid beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf.

Eindoordeel

Ik ben zelf absoluut niet weg van de geur. Ik vind het een gek mengsel van een kunstmatige vruchtengeur en iets chemisch. Het product op zich bevalt me prima maar niet fantastisch. De crème trekt lekker snel in en verzorgt mijn handen prima. Ik merk zelf dat ik een lekker geurtje wel echt mis bij deze crème, hierdoor is het geen favoriet. Ik kan me voorstellen dat je bij een gevoelige huid liever geen crèmes met parfum gebruikt, dan is dit zeker een aanrader.
Je koopt deze crème (€6,99) en de andere producten van Biomed hier. Mocht je geïnteresseerd zijn en Biomed op Facebook willen volgen dan kan dat via deze link.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.