Bio Oil Droge Huid Gel

Body | Bio-Oil Droge Huid Gel

maart 26, 2019

Bio Oil zullen velen van jullie wel kennen van de populaire olie die goed werkt tegen littekens en striemen. Voor het eerst in haar bestaan komt het merk nu met een nieuw product: Bio Oil Droge Huid Gel.

Bio Oil Droge Huid Gel

Bio Oil Droge Huid Gel

Ik kamp zelf niet met een droge huid, maar miljarden mensen op de wereld wel. Ik weet van mijn oma nog dat die na 80 jaar nog steeds het perfecte product niet had gevonden om haar huid zacht te krijgen. Bio Oil deed jaren lang onderzoek naar het effect van olie op de huid en kwam naar aanleiding daarvan met dit nieuwe product. Er is een manier ontwikkeld om water te vervangen door olie, hierdoor kan een huidverzorgingsproduct meer actieve stoffen bevatten. De nieuwe gel bestaat door deze techniek uit 97% actieve ingrediënten, een primeur op dit gebied.

Bio Oil Droge Huid Gel

De verpakking

Dit kleine potje is ideaal voor onderweg of wanneer je alleen wat kleine plekjes in smeert. Bio Oil Droge Huid Gel is ook verkrijgbaar in een verpakking van 100 of 200ml. Qua styling is het niks bijzonders, ik kan die eenvoud wel waarderen, het leidt niet af van het product. De gel zelf ziet er aantrekkelijk uit door de roze tint en de prettige substantie. Het potje opent en sluit goed, wel ben ik zelf nooit zo´n voorstander van producten waar je met je hand in moet i.v.m. hygiëne.

Bio Oil Droge Huid Gel

In gebruik

Ik heb op mijn gezicht geen droge huid, op mijn neusvleugels in de winter na. Mijn scheenbenen zijn echter standaard droog en daar ben ik de gel dan ook gaan testen. De gel ruikt allereerst erg lekker, de geur is niet te omschrijven maar het doet me denken aan zo´n Finse infraroodsauna. Ik pakte in eerste instantie een ruime klodder om mijn scheenbeen mee in te smeren, dit bleek echter genoeg te zijn voor mijn hele lichaam. Zeer zuinig in gebruik dus. Met een bolletje van nog geen centimeter kun je prima je beide benen insmeren. Ik zag bij wat andere bloggers dat ze het product ook gebruiken voor de dunne huid rondom de ogen. Dit vond ik zelf net wat te vettig maar nogmaals, mijn gezichtshuid is verre van droog.

Bio Oil Droge Huid Gel

Eindoordeel

De Bio Oil Droge Huid Gel trekt redelijk goed in maar laat wel een klein laagje achter. Ik heb ´m nu een tijdje gebruikt op mijn benen voor het slapen gaan, het product gaf vrijwel niet af op de lakens. Mijn benen blijven spectaculair lang zacht. In eerste instantie gebruikte ik de gel elke avond, om de dag is echter meer dan genoeg. Wat mij betreft een aanrader en ik vind het bijna jammer dat ik ´m niet kon testen op mijn gezicht. Ik denk dat dit echt een uitkomst is als je veel last hebt van een droge huid en ik vind het een toffe aanvulling op de populaire olie. Een potje Bio Oil Droge Huid Gel van 50 ml kost €6,95 en is gewoon verkrijgbaar bij de drogist én online.

Heb jij last van een droge huid?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.