Instagram Slider

winacties

Blog | Er staan twee winacties online!

januari 8, 2020

In dit artikel attendeer ik jullie heel graag op twee winacties die momenteel online staan op mijn Instagram. Je kunt tickets voor een tof event winnen én een sieraad naar keuze.

Winactie Woensdag

Als je mij volgt op Instagram is het je misschien niet ontgaan dat het daar elke woensdag ¨Winactie Woensdag¨ is. Meestal geef ik via stories iets weg wat je dan kunt winnen door alleen maar JA te stemmen in de poll, soms is de winactie wat uitgebreider via mijn feed. Als je van winacties houdt, is het dus zeker de moeite om mijn Instagram te volgen.

Win een duoticket voor Veggieworld

Op mijn persoonlijke Instagram geef ik 2x een duoticket weg voor de grootste vegan beurs van Europa. De beurs vindt plaats op 29-02 en 03-01, je mag zelf kiezen welke dag je gaat en een duoticket houdt in dat je iemand mee mag nemen. Meedoen kan de komende week en is eenvoudig, je vindt je exacte voorwaarden onder deze foto.

Win een sieraad naar keuze

Op de Instagram van mijn shop geef ik een sieraad naar keuze weg. Meedoen kan door mij te volgen en iemand te taggen in de comments. Deze winactie loopt, net als de andere, nog een week en is hier te vinden.

Tot slot

Ondanks dat ik bij winacties altijd aangeef dat je aan de voorwaarden de enige manier is om kans te maken, proberen veel mensen het toch nog op een andere manier. Ook deze keer geldt dus dat je alleen kans maakt door je aan de voorwaarden te houden en dat je in dit geval dus niet mee kunt doen zonder een Instagram account. Ik kan helaas niet iedereen die op een andere manier ¨meedoet¨ persoonlijk berichten, ook omdat de voorwaarden vrij duidelijk zijn.

Ga jij meedoen met de winacties?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.