Instagram Slider

winactie

Blog | Ken jij Winactie Woensdag al?

februari 3, 2021

Omdat veel van jullie dol zijn op winacties maar me wellicht niet volgen op Instagram, wil ik ook graag hier nog even delen dat het op mijn Instagram elke week Winactie Woensdag is! Dat betekent dat je elke week een leuke prijs kunt winnen, zonder dat je 57893475843 mensen moet taggen, van alles moet delen of andere ingewikkelde dingen hoeft te doen.

Wat is Winactie Woensdag?

Winactie Woensdag vindt elke week plaats op mijn Instagram account, meestal op de stories. Je kunt dan op een makkelijke manier een leuke prijs winnen.

Wat kan ik winnen?

Dat verschilt per week. De ene keer geef ik een heel pakket weg, de andere keer een beauty product of andere prijs. Wat je kunt winnen maak ik meestal pas tijdens de winactie bekend, maar soms geef ik al wat teasers in eerdere stories.

Is het elke woensdag?

Ja, in principe wel. Er zijn soms uitzonderingen waarbij de winactie op een andere dag valt maar dat wordt dan duidelijk aangekondigd.

Hoe kan ik mee doen?

Dat verschilt per week. Ik heb een hekel aan acties waarbij je talloze dingen moet doen om kans te maken op een mini prijsje dus dat zul je bij mij niet snel terug zien. Ik ben winactie woensdag begonnen om wat terug te doen voor mijn volgers en dat doe ik in mijn ogen niet als de winacties gefocust zijn op mijn eigen gewin. Meestal hoef je alleen JA te stemmen in een poll om kans te maken, soms zijn er, in samenwerking met bedrijven die leuke prijzen beschikbaar stellen, extra voorwaarden. Taggen en delen is in elk geval nooit verplicht en dat blijft in principe ook zo.

Ik heb een bedrijf, kan ik met je samenwerken voor Winactie Woensdag?

Jazeker, leuke prijzen zijn altijd welkom. Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@miratells.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Hopelijk tot ziens op mijn Instagram!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.