RUMAG

Blog | Win een RUMAG trui!

maart 28, 2019

Mocht je me niet volgen op Instagram; begin deze week verscheen daar weer een toffe winactie waar ik jullie graag op wil wijzen. Ik mag namelijk een hoodie van RUMAG weggeven en jij mag kiezen welke!

Wat kun je winnen?

Je kunt een meisjestrui van RUMAG winnen. Via deze link kun je de meisjescollectie bekijken. Ik koos uiteraard voor Pizzameisje want dat gaf me weer een goed excuus om pizza te bestellen. Kattenmeisje leek me ook wel wat alleen mijn katten werken niet echt mee aan een foto op de momenten dat ik daar behoefte aan heb.

Deze meisjes zijn er onder andere:

 • Hockeymeisje
 • Paardenmeisje
 • Dispuutmeisje
 • Kassameisje
 • Barmeisje
 • Kattenmeisje
 • Hondenmeisje
 • Droommeisje
 • Automeisje
 • Scootermeisje
 • Straatmeisje
 • Onhandigmeisje
 • Zwangermeisje
 • Sylviemeisje
 • Stagemeisje

Ik vind de meisjes erg leuk bedacht en ben sowieso benieuwd welke jullie zouden uitkiezen als je wint. De volledige collectie met alle meisjes kun je via deze link bekijken.

Hoe kun je de trui van RUMAG winnen?

Je doet mee door onder deze foto op Instagram jouw favoriete meisje te taggen, thats it. Natuurlijk vind ik het wel extra leuk als je me volgt of de foto een like geeft.

Overige voorwaarden

Op een andere manier mee doen is helaas niet mogelijk, echter loopt er wel een andere winactie op mijn blog voor degenen die geen Instagram hebben. Mocht je een leeg account krijgen als je de link aanklikt, dan heb je me waarschijnlijk geblokkeerd. De winactie loopt tot 31 maart, op 1 april krijgt de (anonieme) winnaar bericht. Ik geef vervolgens je gegevens door aan RUMAG, zij sturen je de trui op.

Wat voor meisje ben jij?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

18 Comments

 • Linda

  Er zijn heel veel leuke “meisjes” om uit te kiezen. Super leuk! Ik kies toch voor festivalmeisje, omdat ik festivals heerlijk vind en er ieder jaar een aantal bezoek! Komt deze hoodie goed van pas als het weer ons in de steek laat of als het ‘s avonds wat kouder is:)!

  maart 28, 2019 at 8:38 am Reply
 • Karlijn Heuvelmans

  Wat een leuke actie! Ik mis slaapmeisje dus ga voor mijn 2e keus wijnmeisje!

  maart 28, 2019 at 12:19 pm Reply
 • Evelien

  Ahhh wat leuk! Ik doe gelijk mee. Ik zou voor kattenmeisje of onhandigmeisje gaan, haha!

  maart 28, 2019 at 10:03 pm Reply
 • jacqueline de Waal

  Wat leuk ik ben een echt paarden meisjes en een tikkeltje ondeugend.Doe heel graag mee aan de loting.

  maart 29, 2019 at 7:07 am Reply
 • marleen

  Wat een leuke shirts! in ben vooral een onhandigmeisje 😛

  maart 29, 2019 at 9:03 am Reply
 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar, in maat L met Droommeisje komt het vast dikvoormekaar #duimenmaar

  maart 29, 2019 at 9:56 am Reply
 • KARINE SCHELDEMAN

  Héél leuke winactie! Zoveel toffe keuzes! Ik ga toch voor het kattenmeisje. Ik ben zo verzot op mijn katjes, dat ik het graag vermeld/vereeuwigd zou zien staan op een keitoffe Hoodie! Graag in maat M.

  maart 29, 2019 at 11:19 am Reply
 • Wilma Grondsma

  Wat gaaf! Doe mee voor onze dochter. Een hockeymeisje Hoodie in maat S zou helemaal super zijn.

  maart 29, 2019 at 12:17 pm Reply
 • van erum maria louisa

  ik doe graag mee voor droommeisje maat M

  maart 29, 2019 at 4:02 pm Reply
 • Helen Deegen

  Hockeymeisje op zeker voor mijn nichtje. Maat M doe ik voor mee 🙂

  maart 29, 2019 at 8:49 pm Reply
 • Mirjam Hellingman

  Wat een geweldige actie. Ik zou gaan voor droommeisje! Mijn vader noemde mij vroeger altijd mirremeisje, vandaar dat mijn instagramnaam mirremeid is.

  maart 30, 2019 at 9:18 am Reply
 • Marian B

  Ze zijn er leuk! Wijnmeisje, partymeisje en onhandigmeisje die passen wel bij mij. Ik denk nog even goed na welke ik hiervan ga kiezen 😉

  maart 30, 2019 at 3:01 pm Reply
 • petra

  Wijnmeisje.. geweldig!!

  maart 30, 2019 at 5:20 pm Reply
 • Anneliese de Waal

  Wat leuk, ik doe graag mee voor de trui van Kattenmeisje, echt super 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

  maart 31, 2019 at 7:52 pm Reply
 • Tessey Geurds

  wijnmeisje!

  maart 31, 2019 at 9:48 pm Reply
 • Daniëlle Springer

  Hopelijk kan ik nog meedoen, want hier wil ik zeker kans op maken. Toen ik ze zag bij Rumag had ik ze direct gestuurd naar een vriendin. Vind deze echt zo tof bedacht. Voor ieder moment eentje: Tindermeisje, stagemeisje, make-upmeisje. Love it!

  april 1, 2019 at 5:24 am Reply
 • Sonja Van de Sande

  Wat een leuk idee, is er ook overjarig meisje? ?

  april 1, 2019 at 7:45 pm Reply
  • Mira Ennen

   Hihi voor jou wel <3

   april 1, 2019 at 9:47 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.