vragen

Blog | Jullie meest gestelde vragen beantwoord!

juni 17, 2020

Elke dag krijg ik vragen in mijn DM of via mail. Ik probeer alles persoonlijk te beantwoorden maar soms lukt dat niet om verschillende redenen. In dit artikel heb ik de meest gestelde vragen van de afgelopen tijd verzameld en beantwoord ik ze!

Kun je even snel naar mijn Instagram kijken en wat tips geven?

Deze vraag krijg ik minimaal 10x per dag en het antwoord is ¨nee¨. Mijn Groeiprogramma en Adviesgesprekken heb ik ontwikkeld op basis van heel veel onderzoeken, 10 jaar ervaring en talloze testen. ¨Even snel¨ kijken, gaat je geen tips opleveren die je niet met ¨even snel¨ op internet zoeken zelf kunt vinden. Ik wil je met alle plezier helpen met je Instagram maar aangezien dat een aantal uur van mijn tijd kost als ik dat goed wil doen, vraag ik daar gewoon een vergoeding voor. Sommige mensen vinden dat stom, maar mijn tijd, ervaring en onderzoeken zijn wat mij betreft geld waard en ik ben geen liefdadigheidsinstelling.

Gaat alles nog goed met jou en Steven?

Ja! Steven is niet zo veel in beeld omdat hij daar niet heel erg dol op is; dat betekent (gelukkig) niet dat we het niet meer gezellig hebben samen.

Waarom sport je bijna elke dag, dat is toch helemaal niet goed voor je lichaam?

Allereerst sport ik heel vaak maar 20 minuten en zijn het geen urenlange intensieve workouts die ik doe. Ten tweede sport ik momenteel ongeveer 4x per week, mijn lichaam heeft dus genoeg rust. Ten derde vind ik het fijn om zo veel mogelijk dagen eventjes te sporten omdat ik door mijn werk en gezondheid niet veel meer beweeg dan heen en weer naar de wc op koelkast lopen.

Vind je het niet eng om alles te laten zien online?

Nee, want ik laat denk ik maar 25% van mijn leven zien. Mensen denken omdat je vaak iets deelt dat je alles deelt maar dat is absoluut niet zo. Ik ben heel open over dingen maar vind het ook fijn om veel zaken privé te houden. Realiseer je dat wat je op iemands accounts ziet, maar een fractie is van zijn of haar leven.

Wanneer komt je tweede e-book?

Snel! Het duurt wat langer dan verwacht omdat ik steeds dingen bedenk die ik er ook nog bij wil hebben en dan moet de hele lay-out weer opnieuw. De tekst is inmiddels zo goed als af en ik hoop het e-book dit weekend verder af te ronden, dan moet er nog een controlerondje plaatsvinden en daarna is ´ie echt af!

Hoe gaat het met je webshop?

Mwah. Sinds corona zijn de bestellingen flink teruggelopen en ook zijn er wat problemen met leveranciers. Ik ben zelf ook iets minder actief maar wil het vanaf volgende week weer lekker fanatiek op gaan pakken. Als je van leuke sieraden houdt, neem zeker een kijkje in mijn shop want, zeker nu, word ik van elke bestelling héél blij!

Hoe gaat het met je paniekaanvallen?

Thuis heel erg goed; ik heb al maanden geen aanvallen meer gehad. Buitenshuis is het helaas onveranderd maar ik maak wel miniminimini-stapjes met dingen proberen. Grotere stappen lukken gewoon niet omdat een minuscuul stapje vaak al om een week bijkomen vraagt. Dat is qua werk natuurlijk niet mogelijk en om eerlijk te zijn heb ik ook niet altijd zin om dagen in bed te moeten liggen van eventjes naar de stad gaan. Iedereen wil gewoon normaal functioneren en leven toch? Ik denk dat ik binnen mijn situatie en mogelijkheden supergoed functioneer maar dat er zeker nog wel dingen zijn die verbeterd kunnen worden.

Willen jullie kinderen?

Deze vraag krijg ik heel vaak. Ik vind het zelf niet per se een onbeleefde vraag, afhankelijk van wie ´m stelt en hoe de vraag geformuleerd wordt. Ik heb zelf ook geen issues met dit onderwerp maar ik kan me voorstellen dat de vraag een stuk pijnlijker is als je wel een onbeantwoorde wens of vervelende ervaringen hebt. Om de vraag te beantwoorden: op dit moment hebben wij geen kinderwens.

Tot slot

Ik vind het altijd leuk om vragen te krijgen en gezellig met jullie in gesprek te zijn. Bemoeizuchtige vragen over mijn eetpatroon beantwoord ik echter niet. Elke keer dat ik ook maar iets plaats dat met eten te maken heeft; krijg ik commentaar. Ik eet te veel, te weinig, te vegan, niet vegan genoeg en ga zo maar door. Dit heeft er voor gezorgd dat ik weinig van mijn eet-schema deel en dat ik ook echt geen zin heb om vragen te beantwoorden over waarom ik eet zoals ik eet. De enige naar wie ik luister wat betreft eten is mijn cardioloog en dat is in mijn ogen een hele goede en betrouwbare bron. Verder mag je me alles vragen en zal ik altijd mijn best doen om je vraag te beantwoorden.

Heb jij nog een leuke vraag? Stel ´m in de comments!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Anne

  Haha, die eerste vraag, herkenbaar! Heb inmiddels een FAQ op m’n site gemaakt voor dit soort dingen.
  Enne… Ik ben wel benieuwd, wat gebeurt er in de 75% die we niet zien? ?

  juni 17, 2020 at 12:01 pm Reply
 • Marloes

  Dat er zoveel mensen zijn die vragen of je “even” naar hun profiel kunt kijken ? En het dan ook nog stom vinden als je aangeeft dat je dat niet doen. Bizar vind ik dat, zeg. Gelukkig gaat het over het algemeen goed met jou (en Steven).

  juni 17, 2020 at 12:08 pm Reply
 • Instagram tips nodig? Hier heb je 10 snelle adviezen!

  […] vraag of ik “even snel” wil helpen verbeteren van iemands account op Instagram. In een eerder artikel leg ik uit waarom ik dat niet snel kan en waarom ik speciale scans en programma’s heb […]

  juni 7, 2022 at 10:50 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.