vegan masters

Food | Win een pakket met vegan maaltijden!

november 26, 2020

Op mijn Instagram is het elke woensdag Winactie Woensdag. Nu was ik de afgelopen week door een vervelende hack geblokkeerd dus kon ik onder andere geen foto´s plaatsen. Vanaf vandaag kan ik weer posten en trap ik het af met een hele lekkere winactie! Je kunt een introductiebox winnen van Vegan Masters met daarin een aantal heerlijke veganistische maaltijden!

Wat kun je winnen?

Je kunt de introductiebox van Vegan Masters winnen. In deze box zitten 5 maaltijden, wil je exact weten wat er te winnen valt? Alle gerechten vind je hier. Als je wat meer wilt weten over de gerechten, check dan vooral mijn Instagram highlight met ¨Eettips¨, hierin review ik diverse maaltijden. Ik kan alvast verklappen dat ik ze doorgaans ontzettend lekker vind, anders zou ik de box uiteraard ook niet weg geven.

Hoe maak je kans?

Je kunt meedoen onder deze foto op mijn Instagram. Je vindt daar de exacte voorwaarden ook maar even op een rijtje:

  • Volg mij en Vegan Masters.
  • Tag iemand die ook van lekker eten houdt.
  • Delen in stories is niet verplicht maar levert je één extra kans op.

Tot slot

Meedoen kan alleen via Instagram en mag totdat de winnaar bekend is gemaakt (dit wordt dan bij de post vermeldt). De winnaar loot ik willekeurig en wordt op woensdag 2 december bekend gemaakt via mijn Instagram stories! Als je wint, krijg je van mij een code waarmee je de box met vegan maaltijden zelf kunt bestellen, je adresgegevens deel je dus alleen via het bestelformulier van de webshop.

Veel succes!

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.