vakantie

Life | Een weekje vakantie!

augustus 10, 2020

De laatste tijd zat ik er een beetje doorheen; ik was doodmoe en merkte steeds vaker dat ik geen inspiratie had voor artikelen en foto´s. Toen ik me realiseerde dat het langer dan een jaar geleden was dat ik meer dan twee dagen vrij had gehad; besloot ik dat het nu echt tijd was voor vakantie.

Vooruit werken

In mijn laatste ¨Hersenspinsels-artikel¨ schreef ik al dat vakantie nemen lastig is omdat ik dan eerst vooruit moet werken, dat ik heb ik nu een beetje los gelaten. Ik schrijf dit artikel op woensdagochtend en qua dagelijkse artikelen ben ik nog niet klaar en weet ik ook nog niet of dat gaat lukken. Ik heb vooruit gewerkt wat ik kon en als er dagen geen artikel online komt, heb ik daar vrede mee; vakantie gaat even voor.

Niet helemaal weg

Ik heb dus aankomende week vakantie maar social media en de webshop gaan wel gewoon door; die kan ik nou eenmaal niet uitzetten en een week negeren is omzet-technisch voor mij niet haalbaar. Dat betekent dat ik per dag ongeveer 2 uur ga werken en dat ik vooral lekker rust neem in mijn hoofd; ik hoef verder even niks. Dat klinkt misschien stom voor de mensen in loondienst want zo heb je toch geen vakantie? Echter zal elke ondernemer dit herkennen, 100% weg is eigenlijk vrijwel onmogelijk.

Plannen?

Niet echt. Ik wil lekker uitslapen, DIY-projecten doen, genieten van de zon, borduren en in huis wat dingetjes doen. Ik vind het vooral fijn om qua verantwoordelijkheden en in mijn hoofd een stuk meer rust te hebben dan normaal.

Ben je wel bereikbaar?

Nee, voor zakelijke dingen niet. Qua social media doe ik alleen wat essentieel is en qua webshop verzend ik alleen de bestellingen, de klantenservice heeft een weekje rust. Mailtjes beantwoord ik over een week weer en ook DM´s laat ik even voor wat ze zijn; lekker rustig!

Tot na mijn vakantie!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Martijn

    Geniest van jouw vakantie Mira. Ik snap het helemaal. Elk uurtje vrije tijd voelt als vakantie 😉

    augustus 10, 2020 at 1:18 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.